lakberendezés, ötletek, lakások, házak, trendek, cégek - lakbermagazin

Lakbermagazinkis lakás berendezése Bűvészkedés az élettérrel 32nm-en, galériával - kis lakás ötletek

Bűvészkedés az élettérrel 32nm-en, galériával - kis lakás ötletek

lakberendezési ötletek - kis lakás berendezése

Egy újabb kis lakás, mely ügyes berendezésével - 32nm-en - tágasabbnak tűnik mint amilyen valójában és ötleteket adhat hasonló adottságú otthon kialakításához és térszervezéséhez.


A fehér falak és fehér bútorok kombinációja mint mindig, most is ízlés kérdése, akinek tetszik, az nagyon világos, könnyed, tágas érzetet alakíthat ki, a színeket pedig a dekorációval, lakberendezési kiegészítőkkel, textilekkel, képekkel is beviheti a lakásba.

Bűvészkedés az élettérrel 32nm-en, galériával - kis lakás ötletek


Ahogy az utolsó képen, az alaprajzon is látszik, az egyetlen zárt helyiség a fürdőszoba, mely a geléria alatt helyezkedik el. A konyha nyitott a nappali felé, de zárt a galéria felé, a főzéskor keletkező szagokkal persze így is el kell bánni, bár itt szerencsés a konyha ablaka, azért egy jó elszívó szükségszerű a nyitott elrendezés miatt. A galéria a főbejárat falán és fölött lett kialakítva a fal teljes hosszában, a feljárat egy lépcső a galéria végén, a fal mellett. Ez az elrendezés lehetőséget adott megfelelő mennyiségű szekrény, gardrób kialalítására - a kis lakásokban a tárolóhelyek mennyisége az egyik legnagyobb gond.

A galéria és a gardróbok egy kis előszobát is kialakítottak, a tükörajtós szekrények pedig kényelmesek is és a teret is növelik vizuálisan.

Nagyításhoz katt a képekre...

 ❤  
Lakberendezési ötletek, inspiráció - kövess minket és gyűjtsd a képeket a Pinterest-en

Hozzászólások:

© A lakbermagazin.hu cikkeinek, szövegeinek, a cikkekben található képeknek újraközlése előtt kérjük kattintson ide

via »

 

2012 szeptember 30. (vasárnap) 16:47Lakberendezési ötletek:

lakbermagazin rsslakbermagazin a facebook-onlakberendezés, építészet - lakbermagazin Google+lakbermagazin a pinterest-enlakbermagazin twitterlakbermagazin hírlevél

A cikkekből...


 
Modern Home Design Ideas | Lakbermagazin
Lakberendezés trendMagazin - Facebook