Felhasználási feltételek, Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztató, Cookie-k

Az I-Link Kft – lakbermagazin.hu – adatvédelmi és adatkezelési elvei.

Jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait, valamint adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat.

A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

1. Az adatkezelő és adatfeldolgozó neve:

I-Link Kft.

2. Az adatkezelő és adatfeldolgozó székhelye:

Budapest 1039, Hatvany Lajos utca 12.

 

3. Cookie-k. (cookie kezelés és részletes tájékoztató )

 

4. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok.

Bizonyos szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrálnia kell magát.
A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

 

5. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok.

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

 

6. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Kérésre tájékoztatást adunk az érintettnek a kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.
A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az impresszumban található email-címre kell eljuttatni, amire 7 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését.

A látogatók, regisztrációval létrehozott profilja (személyes adatokkal, elmentett kedvencekkel) a felhasználó által is felfüggeszthető vagy teljes mértékben törölhető. Bejelentkezés után, a “SZEMÉLYES MENÜ” alatt látható “Profil szerkesztése” menüpontra kattintva választható bármely opció.

 

7. Jogérvényesítési lehetőségek:

Amennyiben kérdése van a jelen Cookie tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük keresse az üzemeltetőt a Weboldalon található elérhetőségeken.

Amennyiben úgy érzi, hogy az üzemeltető megsértette a személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz címzett bejelentéssel Ön vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelme következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadásg Hatóság
Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: http://www.naih.hu

Ön a jogainak megsértése, valamint a tiltakozása elutasítása esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el, a per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik.

 

8. Linkek:

Oldalunk számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezet.
Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az I-Link Kft. nem vállal felelősséget. a lakbermagazin.hu nem ellenőrzi az információk ilyen harmadik felek általi használatát, minden szóban forgó esetben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért a lakbermagazin.hu felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható.

A lakbermagazin.hu fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa jelen szabályzat bármely részét. Kérjük, hogy rendszeresen látogasson el erre az oldalra és tájékozódjon az esetleges változásokról. Amennyiben az Adatvédelmi irányelv változásainak közzétételét követően továbbra is használja ezt a weboldalt, az a változások és az aktuális irányelvek Ön általi elfogadásának minősül.

Felelősség kizárás

 

← Vissza az adatvédelmi központba

Kövessen minket közösségi oldalainkon is:

Legnépszerűbb témák, címkék

Jelentkezzen be a fiókjába

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A regisztrációhoz kérjük töltse ki az alábbi mezőket

*Az oldalunkon történő regisztrációval Ön elfogadja a Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket (Privacy Policy).
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jelszó lekérés / változtatás

A jelszó lekéréséhez / megváltoztatásához kérjük adja meg a felhasználónevét és email címét

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jelentkezzen be a fiókjába

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

Privacy Settings saved!
A weboldalon használt sütik beállítása

A lakbermagazin weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a használatáról való információszerzés, a weboldal használóinak megkülönböztetése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és célzott hirdetések elhelyezése érdekében. Kérjük, engedélyezze az Önnek megfelelő sütibeállításokat!

Alap működést biztosító sütik Ezen sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát, és látogatóink azonosítása nélkül gyűjtenek információt a használatáról. Használt sütik: Munkamenet (session) sütik Használatot elősegítő sütik

A weboldalunk működtetéséhez használjuk ezeket a technikailag szükséges cookie-kat
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Elutasítom a sütiket
Elfogadom a sütiket