lakberendezés, ötletek, lakások, házak, trendek, cégek - lakbermagazin

Lakbermagazinkis lakás berendezése Helytakarékos rejtett ágy kis 37nm-es egyszobás lakásban

Helytakarékos rejtett ágy kis 37nm-es egyszobás lakásban

lakberendezési ötletek - kis lakás berendezése

Az első ránézésre pusztán dekoratív elemnek tűnő pódium okosan tervezett, helytakarékos megoldást rejt ennek a kis 37nm-es lakásnak a nappalijában - nappal elrejthető, éjszakára kihúzható nagy kétszemélyes ágyat.


A fehér, a kis lakást nagyon világossá varázsoló fehér falakat sötét wenge parketta és egy kis téglafal teszi hangulatosabbá. A téglafal egyben kerékpártároló is, nyilván sokaknak nem tetszik a kerékpár lakáson belüli tárolása - főleg ilyen feltűnő módon - de fiatalok első kis lakásában valószínűleg ez abszolút jópofa megoldás.

Helytakarékos rejtett ágy kis 37nm-es egyszobás lakásban 1A pódium az ágyon kívül egy nagy fiókot is rejt, így a kanapé fölötti szekrényekkel és a kis gardróbhelyiséggel együtt egész sok a tárolóhely az egyszobás lakásban. A vonalak szimplák és letisztultak, ízléses konyhával melyben a bárpult praktikus átadó és étkező egyben és egyszerű fürdőszobával, melyben a svéd lakásokban megszokott, helytakarékos, a falra hajtható zuhanyfülke üvegfalakat láthatjuk.

Nagyításhoz katt a képekre...

alaprajz »

Fotók: Vision Fastighetsmäkleri

 ❤  
Lakberendezési ötletek, inspiráció - kövess minket és gyűjtsd a képeket a Pinterest-en

Hozzászólások:

© A lakbermagazin.hu cikkeinek, szövegeinek, a cikkekben található képeknek újraközlése előtt kérjük kattintson ide

 

2012 május 17. (csütörtök) 17:55Lakberendezési ötletek:

lakbermagazin rsslakbermagazin a facebook-onlakberendezés, építészet - lakbermagazin Google+lakbermagazin a pinterest-enlakbermagazin twitterlakbermagazin hírlevél

 
Modern Home Design Ideas | Lakbermagazin
Lakberendezés trendMagazin - Facebook