Háztartási gépek, berendezések

Mindenre elég lesz 24 óra - innovációk, hogy minél kevesebb idődet vigye el a házimunka

Gondolkoztál már azon, hogyan lehet 24 órából még többet kihozni? A Whirlpool-csoport innovációival épp ebben segít neked, hogy minél kevesebb idődet vigye el a házimunka. Íme a jövő interaktív konyhája és – akár design, akár innováció szempontjából – a legizgalmasabb gépek egyenesen Berlinből!

Mindenre elég lesz 24 óra - innovációk, hogy minél kevesebb idődet vigye el a házimunka

A német fővárosban az új modellek mellett felépült a Jövő Interaktív Konyhája is, ahol érintőképernyős médiafalon tölthetők be a szükséges receptek, a közösségi oldalak és minden olyan információ, ami a kulináris csemegék megalkotását segíti.

Whirlpool: rivaldafényben a 6. érzék

Nem csak a jövőt felvázoló vízióban kap szerepet az intelligens infó-áramlás, de már az idei termékekben is. Jó példa erre a Supreme Care mosó- és szárítógép: a két berendezés összekapcsolódik és összehangolja a mosási és szárítási programot, hogy a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban tisztítsák meg a szennyest. A 6. érzék technológiával pedig mindkét gép képes optimalizálni víz- és energiafogyasztását, így kímélve a környezetet és a működtetés költségeit.

Whirlpool Supreme Care mosó- és szárítógép

A 6. érzék technológiát a Whirlpool a Supreme NoFrost hűtőibe is beépítette, ennek segítségével egy-egy ajtónyitás után a beállított hőmérsékletet ötször gyorsabban állítja helyre a hűtőgép egy hagyományos fridzsiderhez képest. A 6. érzék segítségével a NoFrost hűtő nem csak a hőmérsékletet, de a páratartalmat is folyamatosan kontrollálja.

Indesit eXtra Cooling

Az új SmartCook indukciós főzőlapokba épített 6. érzék lépésről-lépésre végigvezet a főzés folyamatán, és rugalmasan szabályozza az egyes főzőzónák hőmérsékletét. Elég kiválasztanod, hogy forralni, olvasztani, grillezni, sütni, párolni vagy melegíteni szeretnél-e, a további lépéseken a SmartCook főzőlap kalauzol végig.

Whirlpool Interactive Kitchen of the Future

A Whirlpool konyhát nem csak a SmartCook főzőlap és a Supreme NoFrost hűtő miatt fogod imádni. A márka új mikrohullámú sűtője ugyanis az édességek rajongóit kényezteti, mert a MAX Chocolate mikrók nevükhöz méltó módon mindenre képesek a csokoládéval is: legyen az olvasztás, lágyítás, csokoládékrémes sütemények és kekszek sütése, vagy csak egy forró csoki elkészítése.

Hotpoint és Indesit: 100 féle folt 20 fokon, vagy napi mosás kevesebb mint 60 perc alatt

A Hotpoint NATIS mosógépeinek legújabb szériája is Berlinben debütált: az új modellek különlegessége, hogy már 20 fokon képesek 100 különböző folttípus eltávolítására. Ezzel jelentős mennyiségű energia spórolható meg, amivel nem csak a vásárlók pénztárcáját kímélik meg ezek a mosógépek, de környezetet is kevésbé terhelik működésükkel.

A Hotpoint NATIS mosógépeinek legújabb szériája is Berlinben debütált - Hotpoint Aqualtis Direct Injection

Az innováció a Whirlpool-csoport legkedvezőbb árú termékeit sem kerülte el idén: az Indesit MyTime mosógépek kevesebb mint egy óra alatt végeznek a napi mosással. Hasonlóképp idő takarítható meg az Indesit eXtra mosogatógépek használatával; különlegességük nem csak abban rejlik, hogy kevesebb mint egy óra alatt végeznek a mosatlannal, de alkalmasak a nagyméretű edények mosogatására is. Az eXtra sorozat hűtői belső terük rugalmas átrendezhetőségéért érdemelnek elismerést, hiszen a hűtő tárolóit úgy alakíthatod, ahogy épp a szezon, vagy ízlésed diktálja: amikor sok gyümölcsöt tárolsz, könnyen csinálhatsz nekik helyet a Flexi Use Boxban. Az Indesit eXtra hűtők te igényeid mellett a környezetvédelmi elvárásokat is túlteljesítik: A+++ villanyfogyasztással 40% energiaspórolást garantálnak az A osztályú hűtő-fagyasztókhoz képest.

Indesit MyTime - az Indesit MyTime mosógépek kevesebb mint egy óra alatt végeznek a napi mosással

 

Indesit Washing Machine Innex Silver Multi Function Display

Érdemes tehát a Whirlpool, Indesit és Hotpoint magyar weboldalain az új modellekkel megismerkedni: nem csak értékes perceket nyerhetsz használatukkal naponta, de a régi gépek pazarló víz- és energihasználatához képest csökkentheted otthonod ökológiai lábnyomát, és ez a közüzemi számlák összegén is tükröződni fog.

további információk

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x