Lakásdekoráció ötletek

lakásdekoráció, tapéta, burkolat

Újdonság az enteriőr világában, itt a frontdeko’!

Az eddigi hagyományos bútorfront gyártási lehetőségek mellett, ha valaki egyedi mintás bútorfrontot szeretett volna rendelni, nem állt rendelkezésére minőségi megoldás. Vagy laminált, nyomtatott vinyl-t kellett felragasztania a bútorra, ami nem volt időtálló, könnyen levált, esetleg már a felhelyezésnél buborékos lett, vagy ha táblanyomó géppel is készült, akkor nem kapott megfelelő felületvédelmet, ezáltal a nyomat nem volt UV és karcolás álló.

Újdonság az enteriőr világában, itt a frontdeko’!

Ez keltette fel a frontdeko csapatában azt az igényt, hogy megoldást találjanak a problémára, és terméket fejlesszenek. A reklámszakmában eltöltött évtizedek alatt megszerzett produkciós tapasztalatuk fényében a technológiák a rendelkezésünkre álltak, csak kellő módon összehangolni és finomítani kellett őket. Így jött létre a frontdeko’ design bútorfront termékük.

frontdeko:

A design bútorfront gyártásához méretre szabott, 18 mm vastag fehér bútorlapot használunk, amit 4 mm-es ABS él zárással látunk el, melynek színét a nyomott designhoz igazítjuk. (1200 színből választható) A mintát közvetlen digitális nyomással visszük a bútorlapra, amit több rétegű lakozással látunk el, magas- vagy selyemfényű kivitelben. Ezzel megfelelő minőséget és kiváló védelmet biztosítunk a bútor hosszú élettartamához. A bútorfront szereléséhez szükséges vasaltok helyét kimarjuk, így azok, valamint a fogantyúk is könnyen rögzíthetőek lesznek.

A gyártási technológiának köszönhetően újragondolhatjuk, képvászonnak tekinthetjük a bútor- és üveg frontokat, valamint a falakat, ahová fotó realisztikus, kiváló minőségű egyedi design kerülhet.

Hiszünk abban, hogy frontdeko termékeink kombinációjával új utakat nyitunk meg az enteriőr tervezés világában, ahol egyedi látványelemek teljes harmóniáját hozhatjuk létre bármilyen élettérben.

Frontdeko.com weboldalunkon szereplő inspiratív látványterveink segítségével igyekszünk bemutatni termékpalettánk széleskörű felhasználási területeit, melyek nem csak lakóterek helyiségeinek, de közösségi helyiségek - irodák, szállodák, éttermek, üzlethelyiségek enteriőrjeinek dekorálására is kiválóan alkalmasak.

Dőlj hátra és álmodd meg akár saját, akár ügyfeleid otthonát vagy közösségi helyiségeinek design felületeit, mi pedig valóra váltjuk ötleted!

Legyen szó akár a meglévő bútorok frontjainak cseréjéről vagy akár egy teljesen új bútorról, fordulj hozzánk bizalommal!

Ha teljes tér tervezésében vagy felújításban gondolkodsz a bútorfrontokon felül egyedi üveg- és tapétanyomásban is segítségedre leszünk.

Inspirálódj www.frontdeko.com weboldalukon és ha tetszik, kövesd őket Facebookon a Frontdeko- design bútorfront oldalukon!

Már van is ötleted? A frontdeko' csapata várja megkeresésedet!

frontdeko: "Edzőnk és barátunk Seregi András kérésére készítettük el a Best Fit Cross Box Funkcionális Edzőterem konyha boxának bútorfront design-ját. A funkcionalitás megőrzése mellett fontos volt, hogy tükrözze a hely szellemiségét, és mozgásra inspirálja az oda járó ügyfeleket az alábbi üzenettel: „Soha ne add fel!”. Ezek alapján az arculati- és környezeti feltételeket figyelembe véve Andris bevonásával elkészítettük az első látványterveket, melyeket 2-3 korrekciós körben pontosítottunk, véglegesítettünk, és ezt követően elkezdődött a gyártás előkészítés, majd a kivitelezés. Külön kérés volt, hogy a bútor korpuszát tartsuk meg, így a kreatív tervezésnél az arculati elvárások mellett ehhez is alkalmazkodtunk. A gyártást követően a helyszíni szerelés mindössze egy órát vett igénybe, majd ezt követően mindenki legnagyobb megelégedésére birtokba vehették az ott dolgozók, és remélhetőleg inspirációt meríthetnek belőle az odajárók."

további információkért keresd fel: www.frontdeko.com

Hozzászólások olvasása / írása

...

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

          

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x