Cégek - bútor

Bombex Homedesign

BOMBEXHOME

Elsősorban belsőépítészeti termékeket (konyha hátfal, zuhanykabin hátfal, üvegajtó, térelválasztás) gyártunk. A gyártáson kívül a tervezést és a kivitelezést is vállaljuk.

Asztalosipari vállalkozásként kezdtük működésünket, de a konkurencia növekvő száma miatt előtérbe helyeztük korábbi ötleteink megvalósítását: olyan technológiát kerestünk, melynek segítségével dekorálhatjuk a bútorajtókat, hogy áraink megtartása mellett magasabb értékű bútorokat tudjunk kínálni ügyfeleinknek. Emiatt szereztünk be egy digitális UV nyomtatót, melynek segítségével különböző felületek (fa, üveg, kő, műanyag, papír, vászon) nyomtathatóak. A kezdeti nehézségek után sikerült kifejlesztünk azt az eljárásrendet, ami biztosítja, hogy nyomataink mindennapi felhasználás mellett hosszú távon karc és UV állóak legyenek. Figyelmünk az utóbbi másfél évben koncentrálódott az üvegtermékekre: kialakítottuk a konyha hátfal, üvegajtó, üvegfalpanel, zuhanykabin hátfal,és üveg térelválasztó termékek gyártásának alapjait. Nem csupán legyártjuk ezeket a termékeket, egy komplett szolgáltatás-csomagot is biztosítunk megrendelőinknek: igény esetén elvégezzük a felmérést, a felmérés és az ügyfél elképzelései alapján 3D látványtervet készítünk, segítünk a megfelelő képek kiválasztásában, majd a gyártást követően vállaljuk a termék kiszállítását és beszerelését is.

+3630 848 78 51

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

További friss cikkek a kategóriában

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x