Cégek - bútor

Bombex Homedesign

BOMBEXHOME

Elsősorban belsőépítészeti termékeket (konyha hátfal, zuhanykabin hátfal, üvegajtó, térelválasztás) gyártunk. A gyártáson kívül a tervezést és a kivitelezést is vállaljuk.

Asztalosipari vállalkozásként kezdtük működésünket, de a konkurencia növekvő száma miatt előtérbe helyeztük korábbi ötleteink megvalósítását: olyan technológiát kerestünk, melynek segítségével dekorálhatjuk a bútorajtókat, hogy áraink megtartása mellett magasabb értékű bútorokat tudjunk kínálni ügyfeleinknek. Emiatt szereztünk be egy digitális UV nyomtatót, melynek segítségével különböző felületek (fa, üveg, kő, műanyag, papír, vászon) nyomtathatóak. A kezdeti nehézségek után sikerült kifejlesztünk azt az eljárásrendet, ami biztosítja, hogy nyomataink mindennapi felhasználás mellett hosszú távon karc és UV állóak legyenek. Figyelmünk az utóbbi másfél évben koncentrálódott az üvegtermékekre: kialakítottuk a konyha hátfal, üvegajtó, üvegfalpanel, zuhanykabin hátfal,és üveg térelválasztó termékek gyártásának alapjait. Nem csupán legyártjuk ezeket a termékeket, egy komplett szolgáltatás-csomagot is biztosítunk megrendelőinknek: igény esetén elvégezzük a felmérést, a felmérés és az ügyfél elképzelései alapján 3D látványtervet készítünk, segítünk a megfelelő képek kiválasztásában, majd a gyártást követően vállaljuk a termék kiszállítását és beszerelését is.

+3630 848 78 51

Hozzászólások olvasása / írása

Lakberendezési üzletek, ajánlott cégek:

  • Bútor
  • Fürdőszoba
  • Háztartási Gépek
  • Konyha
  • Lakberendezés
  • Lakásdekoráció
  • Webáruház

További friss cikkek a kategóriában

Amerikai konyha előnyei és hátrányai

Amerikai konyha előnyei és hátrányai

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Feliratkozás hírlevélre