Lakberendezés - videók, képek - médiatár

8K videó - a Son Brull Hotel & Spa kívül belül - gyönyörű építészeti kisfilm

Kiemelt

Rendkívül látványos kisfilm a Son Brull hotelről, a technika mellyel készült: Quicklapse, 8K 12bit raw fotókkal, Hasselblad és Nikon lencsékkel - ezzel a legmagasabb ma elérhető képminőséget biztosítva. A készítők két hétig vártak a megfelelő fényviszonyokra, hogy tökéletesen mutathasság meg a szálloda szépségét. A végeredmény egy gyönyörű 4K felbontású videó, mely a vimeo.com-ról letölthető (belépés után). A kulisszák mögött: www.sanchez-olaso.com/blog/


Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x