Lakberendezés - videók, képek - médiatár

8K videó - a Son Brull Hotel & Spa kívül belül - gyönyörű építészeti kisfilm

Kiemelt

Rendkívül látványos kisfilm a Son Brull hotelről, a technika mellyel készült: Quicklapse, 8K 12bit raw fotókkal, Hasselblad és Nikon lencsékkel - ezzel a legmagasabb ma elérhető képminőséget biztosítva. A készítők két hétig vártak a megfelelő fényviszonyokra, hogy tökéletesen mutathasság meg a szálloda szépségét. A végeredmény egy gyönyörű 4K felbontású videó, mely a vimeo.com-ról letölthető (belépés után). A kulisszák mögött: www.sanchez-olaso.com/blog/

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre