Szakemberek, cégek

Információk

Jura mészkő padlólap és falburkolat kül- és beltérre, homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába. Senki másnak ne legyen az Önéhez pontosan hasonló.
Mediterrán Építőház Kft.
A Mediterrán Építőház Kft. 14 éve a Solnhofeni és a Jura mészkő forgalmazója Magyarországon. Termékeink között megtalálható számos természetes kőburkolat, mint a mészkő, a pala, a homokkő, a kvarcit, a fillit, az ónix, a gránit, az olasz antikolt és aranyozott kőmozaik, az üveg-, alumínium- és fémmozaik, az indonéz kőmozaik, a kókuszmozaik valamint az ultravékony pala. Termékeinkből padlólapok, falburkolatok, konyhai és fürdőszobai pultlapok, fedkövek, kültéri és beltéri ablakkönyöklők, lépcső- és homlokzati burkolatok készíthetők. A kőből készült mosdók szép kiegészítői a kőburkolatoknak. Lithofin kőápoló és kőtisztító szereinkkel kőburkolata tartósan szép marad.
-
Természetes kőburkolatok, mészkő, Jura mészkő, Solnhofeni mészkő, padlólap, falburkolat, pala, kvarcit, homokkő, gránit, kókuszmozaik, kőfurnér, kő mozaik

Képgaléria

Képek száma: 328

Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció
Faldekoráció

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x