Háztartási gépek, eszközök

Az LG Electronics (LG) prémium konyhai megoldásainak teljes termékkínálatát bemutatta a 2016-os IFA-n

Az LG Electronics (LG) prémium konyhai megoldásainak teljes termékkínálatát bemutatta a 2016-os IFA-n. A vállalat a leginnovatívabb és legnépszerűbb eszközeit állította ki, melyek tökéletes összhangban dolgoznak a kezünk alá a konyhában.

Az LG Electronics (LG) prémium konyhai megoldásainak teljes termékkínálatát bemutatta a 2016-os IFA-n

Nem kell feltúrni a hűtőt a kedvenc italunkért

Miért kellene kinyitni a hűtő ajtaját csak azért, hogy megnézzük, mi van benne, vagy miért kellene sarkig tárni az egész ajtót minden egyes alkalommal, feleslegesen kiengedve a hideget? Az LG az IFA-n erre a kérdésre válaszolva mutatja be továbbfejlesztett Door-in-Door™ — azaz ökoajtóval felszerelt — hűtőjét, melyben még könnyebben hozzáférhetőek és logikusan rendszerezhetőek a leggyakrabban használt élelmiszerek. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nincs szükség egy-egy teljes ajtó kinyitására, mert egy kisebb, négyszögletű ajtó és egy rejtett ajtónyitó segítségével bármikor könnyen hozzáférhetünk a hűtő tartalmához, és így a készülék akár 41%-kal több hideg levegőt is megőrizhet. A hűtőben kiemelt szerepet kapott az ivóvíz-adagoló, az okos NatureFRESH funkció pedig az optimális hőmérséklettel és páratartalommal a megszokottnál is tovább tartja frissen a speciális tárolási körülményeket igénylő élelmiszereket. A kettős Door-in-Door™ dizájnnak köszönhetően a felhasználók két külön nyíló tárolórekesz közül is választhatnak, ha hozzá akarnak férni kedvenc, gyakran fogyasztott ételeikhez.

Ez nem minden: anélkül is belekukkanthatunk a hűtőnkbe, hogy kinyitnánk az ajtaját. Az LG luxuskategóriás SIGNATURE termékcsaládjába tartozó hűtőnél bemutatott különleges betekintőablak, vagyis az InstaView Door-in-Door™ megoldás ugyanis már az LG French-door és Side-by-side készülékeiben is elérhető. Ennek lényege, hogy a Knock-On funkcióval egyetlen koppintásra felkapcsolódik a belső világítás, így átlátszóvá válik a hűtőajtón elhelyezett, sötétített üvegű InstaView Door-in-Door ablak. Ezzel az ajtó kinyitása, vagyis a hűtő hideg levegőjének kiengedése nélkül nézhetjük át a hűtő tartalmát, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez. Ahhoz sem kell kinyitni az ajtót, hogy ellenőrizzük, vajon elég hideg van-e odabenn. A hűtő és a mélyhűtő belsejének hőmérsékletét a korszerű és a hűtő szépségét még inkább kiemelő, Wi-Fi Eclipse Display kijelzőről olvashatjuk le.

Nem kell feltúrni a hűtőt a kedvenc italunkért

Joghurtkészítés a mikróban

A legmodernebb LG mikrosütők sokkal többet tudnak annál, mint hogy csupán az ételek melegítésére, kiolvasztására használjuk a készüléket.

A NeoChef™ mikrohullámú sütő egyszerű és könnyen kezelhető felhasználói felülettel segíti a konyhai munkát. A fényes elülső panel csiszolt matt külseje kihangsúlyozza a minimalista dizájnt, amellyel az eszköz könnyedén illeszkedik bármilyen konyhai környezetbe. Ráadásul, az LG Smart Inverter technológiája csökkenti a főzési időt, így a NeoCheffel még ízletesebb és egészségesebb ételeket készíthetünk. A technológia egyenletes teljesítményszabályozásával könnyebben megy az ételek felmelegítése és kiolvasztása is, a Smart Inverter pedig olyan kreatív felhasználási módokra is lehetőséget ad, mint a joghurtkészítés, a csokoládé- vagy a vajolvasztás. A NeoChef antibakteriális EasyClean™ belső borításáról akár három simítással eltüntethető az ártalmas baktériumok 99.99%-a.

Joghurtkészítés a mikróban

Megjegyzi a sütő, hogyan lett olyan finom a családi ebéd

Ideje leszámolni azzal a tévhittel, hogy csak akkor érdemes sütőben elkészíteni a család kedvenc ételét, ha sok időnk van. Az LG Speed Oven+ a gőzzel főzés mellett InfraredHeating™ technológiát alkalmaz, így az ételek kifejezetten rövid idő alatt sülnek meg. Miközben kívül ropogósra sülnek, belül szaftosak maradnak, és megőrzik az ízek sokféleségét. Az LG Speed Oven+ az első Smart Inverter technológiával ellátott készülék, különlegessége, hogy egyéni teljesítményszabályozásával széles ételválaszték elkészítését teszi lehetővé. A kényelmes felhasználói felületen több előre beállított főzési módot is elmenthetünk, így a család kedvenc ételei a lehető legrövidebb idő alatt készülnek el.

Cseppmentesen tiszta lesz az odaégett lábos is

Az LG SteamClean™ mosogatógéppel hatékonyan, cseppfoltmentesen tisztíthatjuk edényeiket és evőeszközeiket. A TrueSteam™ technológia forró gőzfelhője teljesen beáztatja az edényeket, és a legmakacsabb szennyeződéseket is feloldja. A QuadWash™ az Inverter Direct Drive motor technológiával karöltve optimális erősségű vízsugárral öblíti tisztára az edényeket. Az Inverter Direct Drive motorjára az iparágban egyedülállóan 10 év garancia jár.

LGE SteamClean Dishwasher - Cseppmentesen tiszta lesz az odaégett lábos is

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x