Lakberendező, építész szakmai tagok

Sz. Wargha Andrea
Offline

Adatok

Sz. Wargha Andrea
Budapest- Üröm
lakberendező
(+36) 30 400 2862

Magyarország, 2096 Budapest- Üröm, Cinege u. 23.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés, főzés, olvasás
Minden stílusban szívesen tervezek. Terveztem már neoreneszánsz szalontól kezdve, klasszikus polgári otthonon és mediterrán családi házon át, minimál lakásig sokféle stílusban.

Hiszem, hogy egy jó lakberendezőnek nem csak egy neki tetsző stílusban kell tudnia terveznie. Pont azért van szüksége hatalmas empatikus készségre, hogy ráérezzen, milyen otthonra vágyik a megrendelő.

Munkám változatos: vállalom lakások, családi házak, üzletek, éttermek, irodák berendezésének tervezését, a beszerzések bonyolítását, a kivitelezési gondokat is megoldom.

Vallom, hogy csak szeretettel, odaadással, és nem utolsó sorban alázattal szabad minden feladathoz hozzálátni. Kicsihez és nagyhoz egyaránt.
LOSZ tag vagyok
10 éve dolgozom lakberendezőként.
3 éve számítógépes programmal tervezek, így ügyfeleim 3D-s látványterveken láthatják, hogy milyen lesz a megálmodott lakás.

Képgaléria

Képek száma: 18

Utazások emléke
Tetőtér Ikeával berendezve
Térszervezés
Térszervezés
Térszervezés
Térszervezés
Az összenyitott nappali
Az összenyitott nappali
Az összenyitott nappali
Az összenyitott nappali
Az összenyitott nappali
iroda- folyosó részlet

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x