Lakberendező, építész szakmai tagok

Vónya Tímea
Offline

Adatok

Vónya Tímea
Budapest
lakberendező, enteriőr-stylist
06/30-2689898

Magyarország, 1149 Budapest, Róna u. 115/A 3/3

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

2012 óta dolgozom lakberendezőként az Attraktív Design Studio színeiben. Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel.
Stílusok tekintetében nem vagyok elkötelezettje egyiknek sem. Szívesen mozgok a design világában, figyelemmel kísérem az újdonságokat. Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat múlandó, a stílus örök.” (Y. S. Laurent) Amikor lehetőségem van rá és elfogadja a megbízóm is, akkor szeretek különlegességeket alkalmazni. „Légy Önmagad. A világ imádja az eredetit.” (Ingrid Bergman)

A tökéletes összhang elérésének érdekében szívesen használom a térrendezés tudományát, a Feng Shui egyes elemeit, amennyiben a megrendelőm is elfogadja ezt. Számomra az Otthonosság fogalmát nem a bútorok és a tárgyak jelentik, hanem az érzés és a hangulat amit az adott enteriőr sugároz magából. Amikor elkészül a munka, melyet szívvel-lélekkel készítettem el, időt, energiát, fáradtságot nem kímélve, akkor olyan érzés tölt el lakberendezőként, mintha én is része lennék az enteriőrnek. „Add nevedet a munkádhoz! Minden elvégzett feladat a saját önarcképed.”(Ismeretlen szerző) Tervezéseimnél az ARCHline.XP 3D látványtervező programot használom, az álmok megjelenítéséhez, így még mielőtt a valóságban is megvalósul a terv, pontosan látható annak minden egyes részlete, akár video kisfilm formájában is.
A kivitelezési feladatok teljesítését 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező csapatunk biztosítja. Referencia munkáim is az ő keze munkájukat dicséri. Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban is magabiztosan és megfelelő precizitással végzik el a rájuk bízott feladatokat.Vállaljuk lakások, házak, irodák, hotelek, éttermek tervezését és kivitelezését itthon és külföldön egyaránt. Csapatunk angol, német és olasz nyelven áll megbízóink rendelkezésére.
Attraktív Design Stúdió BT.
Lakberendezők Országos Szövetsége
Családi házak, lakások belső építészeti tervezése, irodák, közösségi terek tervezése,3D-s látványtervek és videók készítése.

Képgaléria

Képek száma: 34

Budapesti öt csillagos hotel szoba átalakítási terve
 • Budapesti öt csillagos hotel szoba átalakítási terve
 • Kategória: Vónya Tímea
Belvárosi öt csillagos hotel szoba
Modern stílusban átalakított nappali
 • Modern stílusban átalakított nappali
 • Kategória: Vónya Tímea
Lakótelepi lakás átalakítása minimál stílusban.
 • Lakótelepi lakás átalakítása minimál stílusban.
 • Kategória: Vónya Tímea
Fürdő elegáns Olasz csempével
Modern konyha étkezővel.
Elegancia jegyében
Modern hálószoba elegáns bútorokkal
 • Modern hálószoba elegáns bútorokkal
 • Kategória: Vónya Tímea
Modern minimál stílusú nappali
Modern minimál stílusú dolgozó- vendég szoba
 • Modern minimál stílusú dolgozó- vendég szoba
 • Kategória: Vónya Tímea
Elegáns glamour stílusú nappali
Glamour stílusú étkező

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x