Lakberendező, építész szakmai tagok

Tombor Mónika
Offline

Adatok

Tombor Mónika
Telki
lakberendező
06305386672

Magyar, 2089 Telki, Gyöngy u.10

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés, sport
Üdvözlöm!

Tombor Mónika vagyok lakberendező.
Szeretnék segíteni Önnek, hogy harmonikus, egyedi otthont teremtsen családjának, önmagának. Legyen az egy új lakás, ház, vagy a meglévőt szeretné felújíttatni, átalakíttatni.

Tanácsadásra, egy- egy helyiség kialakítására, vagy csak a faldekorációra, vagy komplex lakberendezési tervekre lenne szüksége. Minden, ami a lakásból otthont varázsol. A hely, ahol jól érezzük magunkat, amihez kötődünk, ahol olyan környezetet teremtünk magunk köré, mely tükrözi ízlésünket és vágyainkat.

Hiszem, hogy minden lakásnak, és benne lévő helyiségeknek meg van a maga „énje”, kisugárzása: fény, komorság, vidámság, elegancia, vadság….. tervezői ideám, hogy a benne élők igénye, kedve szerint ezen tulajdonságokat erősítsem, vagy csendesítsem.
Hangulat, összhang, egyéniség.

Miért hasznos Önnek lakberendezői segítségem?
Az otthonteremtés nagymértékben függ attól, hogy képesek vagyunk- e megtalálni és meglátni azokat az elemeket, melyek egy térnek hangulatot adnak.
Munkámat az Archline XP számítógépes programmal készítem, 3D tervek, és fotórealisztikus képek segít elképzelnünk a térbeli változások hatását,
mértékét, és lehetőségeit.

Három dimenzióban, valós anyagok használatával – szín, textúra- valódi fényviszonyok mellett teremthetjük meg a tér, fény, szín és anyagok sajátos együttesét, mely közelebb áll a szívéhez és a lelkéhez. A lelkünknek tetsző tér egész lényünkre éltetőleg, pezsdítőleg hat még akkor is, mikor a legutolsó divatőrület már rég leáldozott.

Pontos költségvetési tervet készíthetek, megadva a felhasználandó anyagok méretéről, színéről, beszerzési helyéről. A terveket nyomtatható formátumban DVD lemezre írom, korszerű, és időtálló dokumentálással bármikor előkereshetőek a tervek, és újra tervezhetőek.

Lakberendezői segítségemmel, számítógépes terveimmel megelőzheti a költséges próbálkozásokat, sikertelenséget. A tervezésre fordított idő és pénz a kivitelezés folyamatában, és a végeredményben térül meg az Ön részére.
egyéni vállalkozó

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x