Lakberendező, építész szakmai tagok

Tanó Móni
Offline

Adatok

Tanó Móni
Pécs
Enteriőrtervező, bútortervező, lakberendező
06-30/5735-097

Magyar, Pécs,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Belsőépítészet, lakberendezés, bútortervezés,
Belsőépítészet - Lakberendezés - Bútortervezés
Tanó Mónika vagyok. Építészetet tanultam, de mindig a belső terek kialakításai vonzottak jobban. Lakberendezőként is végeztem.

▪ Dolgoztam építészirodában építészkonstruktőrként, belsőépítész irodában mint tervező, bonyolító, építésvezető, és bútortervezőként.

▪ A több mint 15 év alatt terveztem magánházakat, társasházi lakásokat, irodákat, orvosi rendelőt, középületek előterét, üzleteket, panziót és sok-sok egyedi bútort.

▪ Munkámban a legnagyobb örömet az alkotás után a megrendelő elégedettsége okozza.

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x