Lakberendező, építész szakmai tagok

Szűcs Klára
Offline

Adatok

Szűcs Klára
Budapest
lakberendező, enteriőrtervező
06309613666

Magyarország, 1225 Budapest, Timföld u. 1.

Cikkek 1

Cikk
Luxus lakás vörösre hangoltan

Információk

design, otthonteremtés, lakberendezés mesterfokon
Olyan komplex szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, ahol az építkező, felújító, átformáló maximális segítséget kap a telek kiválasztásától, a tervezésen keresztül az otthonteremtés teljes megvalósulásáig. A kivitelezés megvalósításához minden elkötelezettség nélkül korábbi együttműködéseinkre, jó tapasztalatainkra alapozva, közös referenciával rendelkező szakembereket javaslunk. Jó minőségben, kedvező áron, határidő betartásával dolgozunk. Hatékony munkánkkal az építkezés kiadásai lefaraghatók, a tervezési költségek ára nem jelentkezik többletként, hanem az sokszorosan megtérül.

Mindez úgy lehetséges, hogy szaktudásunknak és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az építési munkálatokkal járó kellemetlenségek minimálisra csökkenthetők.

Célunk, hogy az új lakóház felépülésekor, a lakásfelújításakor, az átalakítási munkálatok elkészültekor a tulajdonosok elégedetten térjenek haza kényelmes, kellemes otthonukba. Amikor lakásukban körül néznek, ne az legyen az első gondolatuk, mit kellett volna másképpen csinálniuk. A hibákkal való együttélés mindennapos kellemetlen érzetet, a helyrehozataluk pedig többletmunkát, időt és plusz kiadást jelent.
ABACUS ART DE-KO Kft.

Képgaléria

Képek száma: 28

Egy ruhabolt újjászületése
Egy ruhabolt újjászületése
Egy ruhabolt újjászületése
Egy ruhabolt újjászületése
Egy ruhabolt újjászületése
Belvárosi lakás felújítása, áttervezése_1
Belvárosi lakás felújítása, áttervezése_1
Szűcs Klára lakberendező - fürdőszoba tervezés
Luxus lakás vörösre hangoltan
Luxus lakás vörösre hangoltan
Luxus lakás vörösre hangoltan
Luxus lakás vörösre hangoltan

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x