Lakberendező, építész szakmai tagok

Gerencsér  Éva
Offline

Adatok

Gerencsér Éva
Sopron
lakberendező
00 36 30/9 577377

Magyarország, 9400 Sopron, Tünde u.2.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés
Bármely stílusban is tervezek, előszeretettel használok természetes anyagokat, elsősorban bőrt, fát, követ. Csak olyan munkát vállalok, ahol van igazi kihívás (pl. szűk költségvetés, kis tér, stílusváltás...stb.), ill. a megrendelő nem idegenkedik az extravagáns megoldásoktól. Amire viszont abszolút nem vagyok kapható, az a minimál stílus - a hideg kiráz az irányzat unalmas egyen-enteriőreinek krómmal spékelt wenge-bézs vagy fekete-fehér "színvilágától".

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x