Lakberendező, építész szakmai tagok

Oláh Bernadett
Offline

Adatok

Oláh Bernadett
Polgár
lakberendező, Feng Shui tanácsadó
20/9703-730

Magyarország, 4090 Polgár, Szabadság út 32

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Lakberendezés, Feng Shui
Oláh Bernadett vagyok. Vidéken egy kisvárosban élek családommal: 4 gyermeket nevelek.
Sokan kérdezik melyik a kedvenc stílusom. Az otthonom a megmondhatója (Megjelent a SzépLak 2007. augusztusi számában Nemzedékváltás címmel). De megszerettem a többi stílust is, miután dolgoztam vele. Megismertem és megszerettem. Nem az én kedvenc irányzatom, nem a divat a fontos, mindig a megrendelő érzései, tárgyai, emlékei az irányt adóak. Nekem kell ezeket rendszerbe, összhangba hoznom, hogy azt mondhassa hazaérkezett, otthon van.
Mára már mottómmá vált Márai Sándor mondása: „Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.”
Mivel azon vagyok, hogy Önök a lehető legjobb, mindenre kiterjedő szolgáltatást kapják tőlem, és mert engem is nagyon érdekel, elvégeztem egy feng shui tanfolyamot is. Ma már nem csak lakberendező, hanem feng shui tanácsadó és radiesztéta is vagyok. A tanfolyamon megszerzett tudással lakástervezéskor praktikai szempontok mellett már feng shui törvényeket is figyelembe veszek: fontos a terek, a színek, anyagok, fények összehangolása mellett a kedvező energiák erősítése, egyensúlya és áramoltatása is. Ezek együttesen hozzák meg mindenkinek az áhított boldogságot és a teljes harmóniát.
www.csaladinet.hu
2007- Az ART Veresegyházi Oktatási Stúdióban, Budapesten szereztem lakberendező képesítésemet kitűnő eredménnyel
2011- Belsőtér-rendező-Feng Shui tanácsadó
Jelenleg pedig a Junior Art Center Lakberendező Iskola mesterkurzusán folytatom tanulmányaimat.

Képgaléria

Képek száma: 12

Konyha4
Saját konyhám
Konyha2
Konyha1
Nappali4
Nappali3
Nappali2
Nappali1
Gyermekszoba4
Gyerekszoba3
Gyerekszoba2
Gyerekszoba1

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x