Lakberendező, építész szakmai tagok

Németh Györgyi
Offline

Adatok

Németh Györgyi
Szeged
Lakberendező
06203976528

, Szeged,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

1984-ben születtem Dunaújvárosban. Tanulmányaim során - angol-francia szakos bölcsész hallgatóként – úgy éreztem, hogy valami kreatív dolog hiányzik az életemből, s mivel a művészetekhez való vonzódás mindig elkísért, így találtam rá arra a lehetőségre, hogy beiratkozzak egy lakberendezői iskolába. Lakberendezőként arra törekszem, hogy megrendelőim olyan kellemes, praktikusan kialakított környezetben élhessenek, dolgozhassanak, amely minden igényüknek megfelel. Minden stílusban szívesen dolgozom, de leginkább azok a belső terek állnak hozzám közel, amelyek amellett, hogy az esztétikai igényeket maximálisan kielégítik, megfelelnek mindenféle funkcionális elvárásnak is, jól használhatóak.
Legjobb Otthon Lakberendezés
Álmaim Otthona

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Feliratkozás hírlevélre