Lakberendező, építész szakmai tagok

Németh Györgyi
Offline

Adatok

Németh Györgyi
Solt
Lakberendező
06203976528

, Solt,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Legjobb Otthon Lakberendezés
​Cégünk 2008 óta foglalkozik otthonok, irodák, szállodák, közösségi terek tervezésével, felújításával, átalakításával. Kiváló szakemberekből álló csapatunkkal számos épületet szépítettünk meg, alakítottunk át az évek folyamán. Minden problémára megtaláljuk a megoldást, és munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Munkánk során arra törekszünk, hogy megrendelőink olyan kellemes, praktikusan kialakított környezetben élhessenek, dolgozhassanak, amely minden igényüknek megfelel. Minden stílusban szívesen dolgozunk, de leginkább azok a belső terek állnak hozzánk közel, amelyek amellett, hogy az esztétikai igényeket maximálisan kielégítik, megfelelnek mindenféle funkcionális elvárásnak is, jól használhatóak, praktikusak.

Miért érdemes hozzánk fordulnia?

- Mert rengeteg időt, energiát, pénzt és nem utolsó sorban idegeskedést spórolunk meg önnek.
- Garantáltan minőségi munkát végző szakembergárdával rendelkezünk, minden általunk elvégzett munkára 1 év garanciát vállalunk.
- Ismerjük az üzletek kínálatait, az újdonságokról is azonnal értesítenek minket a cégek.
- Egyedi elképzelések esetén tudjuk kihez kell fordulni, hogy az Ön álmai maradéktalanul teljesüljenek.
Álmaim Otthona

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x