Lakberendező, építész szakmai tagok

Szén Molnár Tamás
Offline

Adatok

Szén Molnár Tamás
Budapest
belsőépítész
+36 30 3725080

Magyarország, 1021 Budapest, Budakeszi út 27.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

építészet, design, művészet, zene, fotó
Fiatal korom óta alkotok, számos művészeti tevékenységben vettem részt az egyedi bukósisakok festésétől a színházi látványon, az animációkon át a filmezésig.
Éveken át szaxofonoztam a Quimby együttesben, és számos más budapesti zenekarban, több mint 20 lemezen közreműködtem. A zenélés mellett egyedi bútorokat készítettem.
A Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) építész-tervezőművész szakán, belsőépítész szakirányon végeztem.
Közel 15 éve a belsőépítészeti tervezés és a 3D grafika területén dolgozom.
Cadden Studio Kft.
Kiállítás, könyvtár, üzletek, éttermek, irodák, lakások, családi házak tervezése Magyarországon, Európában, Közel-keleten és az USA-ban.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x