Lakberendező, építész szakmai tagok

Köves Rózsa
Offline

Adatok

Köves Rózsa
Budapest
Lakberendező
+36/30/450-7475

Magyar, Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés - színek - terek - hangulatok
A lakberendezés - számomra- othhonunk, szűkebb környezetünk szépítését jelenti első helyen. Az esztétikai élmény mellett természetesen fontos a használhatóság, a praktikum jelenléte is. Nagyon sok esetben a nem megfelelően megválasztott szín, anyag illetve azok párosítása a kezdeteknél elronthatja a végső kép egységét. Egy adott térben jól elhelyezett bútorok már megadják az alaphangot, de a világítás, a textilek, a személyes tárgyak elhelyezése, csoportosítása; az egymás mellett használt színek, textúrák döntően hatnak az egységes hangulat megteremtésében.
Lehet valami "divatos", "trendi", ám ha nincs összhangban a tér használójának személyiségével, a tágabb környezet formai, anyagbeli adottságaival - az bizony felemás érzetet kelthet. A kiegyensúlyozott, harmonikus lét egyik fontos alappillére: honnan indulunk és hova érkezünk a szürke hétköznapok során?
A berendezett terek nem kell, hogy a lakberendező ízlésvilágát tükrözzék - ez nem feltétlenül az önmegvalósítás kategóriája.
Sokkal inkább hiszem azt, hogy a másik ember vágyainak, kéréseinek kiteljesedése szakember segítségét igénybe véve, alternatív lehetőséget felmutatva: Így is lehet...

Képgaléria

Képek száma: 9

Konyha_1_1
Nappali_2_1
alaprajz_1
fürdőszoba_1
terv_1_1
Hangulatok_4_1
Hangulatok_3_1
Hangulatok_2_1
Hangulatok_1_1

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x