Lakberendező, építész szakmai tagok

Mester Andrea
Offline

Adatok

Mester Andrea
Budapest
enteriőrtervező, lakberendező
+36 70 274 8680

hungary, Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

zene, művészet, kommunikáció, sport, emberek, irodalom
A lakberendezés nem státusszimbólum, nem rongyrázás és nem is a fantáziátlanok és rossz ízlésűek mentsvára.
Ellenben lehetőség, amely segít az Ön elképzeléseit, vágyait továbbgondolni, kidolgozni, az otthonában rejlő lehetőségeket feltárni, a részekből-részletekből harmonikus egységet alkotni. Hasznos, értékes és egyedi megoldásokat jelent; belsőépítészet, térszervezés - funkciók kialakítása, stílus-divat, dekorativitás és praktikum egyensúlyba állítása, összehangolása.
Mindegy, hogy a XIX. századi neobarokk, múlt századi minimál vagy napjaink individuális eklektikája varázsolja el, a lakberendezés lényege az otthonában vagy a munkahelyén az Önt körülvevő tárgyak látványának és használatának élvezete. Olyan enteriőr kialakítása, amely az ott élők egyéni szokásaira hangolva működik, így napról-napra örömet ad. Egyszerűen jó hely, ahová jó menni és jó maradni; barátságos, kényelmes és szerethető.

Konkrétan a lakberendezési szolgáltatás együttesen vagy külön-külön választható elemei:
- tanácsadás
- felmérés-konzultáció
- belsőépítészeti és/vagy lakberendezési tervezés:
- térszervezés, burkolatok, világítás, színek, textúrák, bútorok, kiegészítők, egyedi bútorok, díszítés-dekoráció, társművészetek, cégek, szakemberek ajánlása
- művezetés
- kivitelezés
Mindez egyszerre közös munka és közös játék, vágjunk bele most!
Mester Andrea Enteriőrtervező

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x