Lakberendező, építész szakmai tagok

Kozma Lívia
Offline

Adatok

Kozma Lívia
Tata
lakberendező
20/9433016

Magyarország, Tata,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakások, házak, irodák, üzlethelyiségek, egyéb belső terek tervezése, kivitelezéselátványtervek
Közgazdász diplomám megszerzése után pénzügyi vonalon helyezkedtem el. Emellett mindig érdekeltek a kreativitást, tervezést igénylő feladatok, a stílus és harmónia, főleg építészeti vonatkozásban.
Living Stúdió
2009-ben végeztem el a lakberendező szakképzést, azóta életem része lett, hogy a házakat, lakásokat, szobákat valódi otthonokká alakítsam.

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x