Lakberendező, építész szakmai tagok

Léna Lehoczky
Offline

Adatok

Léna Lehoczky
Budapest
lakberendező, lakástextil-tervező, dekoratőr, arculattervező
+36209599007

Magyarország, 1112 Budapest, Őrség utca 6/b

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

kortárs angol irodalom, mozi, színház, kert, festés, design
Lehoczky Léna vagyok, lakberendező, lakástextiltervező, dekoratőr, arculattervező és 3 gyerekes családanya, iskolai szmk-s és önkéntes.

LAKBERENDEZÉS. 2002 óta foglalkozom lakberendezéssel, lakások teljes felújításával a mögöttem álló mesteremberek csapatával. 2004 óta kezdtem bele a lakberendezési tanulmányokba, folytattam lakberendezési tanulmányokat, elvégeztem a számítógépes tervezői tanfolyamot. Tudásomat naprakészen tartom különböző kurzusok elvégzésével itthon is, és új projektjeimben már alkalmazom is az ott tanultakat
• bútortuning – KicsiHáz
• Annie Sloan krétafesték és antikoló workshop - Nemiskacat
• népi motívumok festése bútorokra – MagnóliákMűhelye
• stencilezés – PaginaGaléria
A kezem közül kikerülő lakások csodájára jártak ismerősök, barátok, megrendelők és vevők. Eklektikus stílus, finom ízlésesség jellemző rájuk. Szeretet- és életteli lakások ezek, nem katalógus-illatúak. Pedig limitált költségvetésből lettek felújítva, alaposan megtervezve, minden forint elköltését ötször átgondolva. Bármikor, amikor ezek a lakások eladó lett, amikor az első érdeklődő belépett, beleszeretett és alku nélkül megvette. És minden forint meg is térült. Egy újlipótvárosi mosókonyhából imádnivaló női kislakást alakítottam ki – itt még felfele is alkudtak az érdeklődők, és 30%-kal drágábban sikerült azt az irányárnál eladni végül.

FÜGGÖNYÖK. Orosz nagymamámtól és édesanyámtól – akik Lénuskának szólítottak – tanultam meg varrni, kötni, szívtam magamba a kreativitást, a szépség, a textilek szeretetét. Gyerekként a burdákat bújtam, ruhákat terveztem/varrtam/kötöttem babáimnak,jártuk anyukámmal a textilboltokat, kreáltuk a ruhákat. Az általam tervezett lakásokba magam kezdtem el megvarrni, megalkotni a függönyöket, majd nemrég lakástextil-mesterképzést, textil-manipulációs tanfolyamot végeztem Angliában, a textilipar fellegvárában, Monika de Silvatól és Ruth Singertől. Műhelyemben kézműves függönyök, igazi mesterművek készülnek, megrendelésre. Függönyeim béleltek, kézi hajtásokat alkalmazok, majd feldobom díszítésekkel azokat. Kerülöm azt a megoldást, amikor csak kiszabom, és egy behúzó szalaggal megoldom az árnyékolást – azt majdnem mindenki tudja. Több Lenoushka párna/függönykollekciót is készítettem, vidékies hangulatútól a gyerekkollekción át a glamourig.

FALFESTÉS. Gyerekkoromtól kezdve sokat rajzolok és festek. Szeretek miniatűr, nagy precizitást igénylő dolgokat festeni. Harmadik gyermekem születésével indult el egy új falfestős fejezet az életemben – festettem egy csodás mesefát. Ma már stencilekkel geometrikus vagy romantikus, virágos mintákkal dobom fel az általam tervezett lakásokat, rendelésre.
Lenoushka
Cégemet én irányítom, társam az új üzleti lehetőségek felkutatásában és értékesítésben támogat. Számos alvállalkozóval dolgozom.
Lakberendezés (lakások, házak, üzlethelyiségek). Lakásfelújítás teljes projektmenedzsmentje, kivitelezése.
Lakástextíliák: Professzionális, egyedi tervezésű és kivitelezésű függönyök, drapériák, rolók, elkötők, díszpárnák - angolszász technikával.
Dekoratív falfestés: gyerekszobák, nappalik dekorálása falfestéssel (egyedi motívumok, stencilek segítségével).
Arculattervezés: márkaépítés, arculattervezés teljes projektmenedzsmentje, kivitelezése.

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x