Lakberendező, építész szakmai tagok

Fest Krisztina
Offline

Adatok

Fest Krisztina
Budapest
lakberendező, tervező
06/702743188

Magyar, 1172 Budapest, Ősagárd utca 57.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Lakberendezés - Építészeti tervezés - Generál kivitelezés
Lakberendezőként,építész tervezővel,kivitelező csapattal könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő házak, tervezése és lakberendezése mellett vállalom fürdőszobák, konyhák egyedi tervezését,világítástervezést,valamint lakás átalakítások,teljes felújítások tervezői művezetését,termék kiválasztásban és beszerzésben való részvételt és természetesen lakberendezői tanácsadást.
Designdock Lakberendezés
Kerek 10 évig tevékenykedtem az IKEA áruházak csapatában, amely során erőteljesen formálódott lakberendezési ízlésem, és végérvényesen elköteleztem magam ezen a pályán.
2006-ban kitűnő eredménnyel teljesítettem a Junior Art Lakberendező Iskolát, ezt követően üzleteket, üzletbelsőket majd hotelszobák belső világát terveztem.
5 éve leginkább házak, lakások tervezésével és lakberendezésével foglalkozom.

Képgaléria

Képek száma: 14

Lépcsőház
Lány szoba
Fürdőszoba
Szülői háló
Zuhanyzó
Kislány szoba
Konyha hangulat
Nappali-étkező-konyha

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x