Lakberendező, építész szakmai tagok

Sebestyén Ágnes
Offline

Adatok

Sebestyén Ágnes
Győr
Lakberendező, Belsőépítész
+36 20 2632685

Magyarország, 9025 Győr, Bercsényi liget 26

Információk

Design, dekorálás, 3d tervezés
Specialitásom a Modern és Skandináv dizájn stílusú terek tervezése. Szeretem kombinálni a különböző stílusokat ezzel még izgalmasabbá és egyedibbé téve az enteriőrt megrendelőim nagy örömére.

Fanatikussá fejlesztem magam a 3D látványtervezésben, így a legjobb és legélethűbb látványterveket tudom mutatni ügyfeleimnek.
in3design.eu

Képgaléria

Képek száma: 6

Győri lakás 3d koncepció6
Győri lakás 3d koncepció5
Győri lakás 3d koncepció4
Győri lakás 3d koncepció3
Győri lakás 3d koncepció2
Győri lakás 3d koncepció1

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre