Lakberendező, építész szakmai tagok

Hajdú Gabi
Offline

Adatok

Hajdú Gabi
Budapest
enteriőrtervező
06703978362

, Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

AZ ÉLET:), EZEN BELÜL: Design, lakberendezés, bútortervezés,styling, bútorgyártás
Érdekelnek az emberek. Minden új megrendelés alkalmával betekinthetek egy ismeretlen világba, valakiébe…tanulok. Megtudom, ki hogyan képzeli el élete helyszíneit. Ráhangolódom és segítek abban, hogy ezek a helyszínek boldogságuk igazán harmonikus kiegészítőivé alakuljanak. Ez állandó kihívás, fejlődés, már 15 éve. A szépség nekem a harmónia. Csúnya szín, forma nem létezik. Minden csak jól megválasztott arányok kérdése, a szépséget észre kell venni. A tervezési folyamat életem része.

A jó tervezéshez anyagismeret, és a munkafolyamatok technikai ismerete szükséges. Ezzel igen jól állok. Szakirányú képzésem, a 15 év szakmai pályafutásom, saját lakberendező-tvműsorom során magam is rengeteget vettem részt építkezéseken, kivitelezési munkában, hogy lássam, hogyan is működik ez a folyamat.

Az enteriőrtervezés alkalmazott művészet, sok „kompromisszummal”. De én így szeretem!
Szakterületem a boldog otthon:)
23éves komromban kezdtem lakberendezéssel foglalkozni,először autodidakta módon.Akkor még nem volt az internet ennyire elterjedt, szóval jártam Európa nagyvárosait, hogy inspirációt gyűjtsek.
Később elvégeztem a Kera Kortárs Művészeti Iskola 4 éves enteriőrtervező szakát, de ekkor már 5-6 éve dolgoztam a szakmában.
Körülbelül mára olyan 150 lakás,ház illetve enteriór viseli magán tervezsi munkámat.Ezek nagy részéen mint kivitelező is részt vettem.
Pár éve saját ötletből, és saját gyártásban a tv2-n lakberendezési magazinműsort indítottam.Volt saját bútor és egyéb design tárgyaimat bemutató showroom-om, tervezőirodám másodmagammal..
Jelenleg nem tartok fenn irodát, mert tapsztalat, hogy az ügyfeleknek a legkényelmesebb, ha én megyek hozzájuk, nem pedig fordítva:)

Képgaléria

Képek száma: 29

lányszoba3
lányszoba2
lányszoba1
lila-bézs háló2
lila-bézs háló
gardrob
fürdő
háló2
háló1
étkező2
étkező1
étkező1

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x