Lakberendező, építész szakmai tagok

Bérczes Réka
Offline

Adatok

Bérczes Réka
Budapest
lakberendező, enteriőr- stylist
705372070

Magyarország, Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Lakberendezés, home staging (lakásfelkészítés), rendezvénydekoráció
Az évek folyamán elsajátítottam mesterségem csínját-bínját, mégis folyton keresem az újat; a megvalósítandót; a színbe, formába, anyagba zárt lehetőséget. Nyitott szemmel járok, hogy mindent befogadhassak és magamba szívhassak, hogy ha valami megihlet, azt beépíthessem valamely munkámba.
KreataDesign
2004-ben elvégeztem a lakberendezői szakot. Azóta leheltem már életet elhanyagolt legénylakásba, újraértelmeztem komfort nélküli garzonlakást, varázsoltam több szintes családi házból szépség-, és masszázsszalont, de kértek már fel rosszul megtervezett konyha átalakításához, lelakott nagypolgári lakás teljes körű felújításához. Valamint vezényeltem már le évek óta működő vállalkozás irodájának arculatváltásához igazodó irodahelyiségének teljes átalakítását, esküvők enteriőrjének kialakítását, fürdőszoba újjáépítését... Kisebb lélegzetvételű munkáim közé tartoznak egy-egy helyiség térrendezése, gyerekszoba tervezése, "Csináld magad" (DIY) ötletek kivitelezése.

Képgaléria

Képek száma: 33

Bemutatóterem - 1
Bemutatóterem - 1
Bemutatóterem - 1
Bemutatóterem - 1
Bemutatóterem - 1
Garzon -1
  • Garzon -1
  • Kategória: Garzon
Garzon -2
  • Garzon -2
  • Kategória: Garzon
Garzon -3
  • Garzon -3
  • Kategória: Garzon
Garzon -4
  • Garzon -4
  • Kategória: Garzon
Garzon -5
  • Garzon -5
  • Kategória: Garzon
Masszázs- és szépségszalon -1
Masszázs- és szépségszalon -2

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x