Lakberendező, építész szakmai tagok

Balogh Judit
Offline

Adatok

Balogh Judit
Zalaegerszeg
lakberendező, enteriőr tervező
+3620 320 742

Magyar, 8900 Zalaegerszeg, Zalaegerszeg

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Minden, ami lakberendezés, minden, ami gasztronómia. Minden, ami örömöt jelent.
Természetes törekvés, hogy közvetlen környezetünkben megteremtsük a szépség, a funkció és a kényelem összhangját - legyen szó akár munkahelyről, akár otthonról. Ennek eléréséhez nem elegendő kiválasztani néhány bútordarabot a hatalmas árukínálat és a különböző stílusok útvesztőjében. A belső terek kialakítását, berendezését - az épülethez hasonlóan - szakemberrel célszerű megterveztetni.

Az Ön egyéni igényeinek maximális figyelembe vételével, a szakmai szempontokat és a költséghatékonyságot is szem előtt tartva születhet egy olyan belső tér, amely az esztétikum, a funkció és kényelem ideális ötvözete.
16 éve igyekszem megfelelni ezen elvárásoknak.
In Block bt.

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Feliratkozás hírlevélre