Lakberendező, építész szakmai tagok

Szeder Krausz Ági
Offline

Adatok

Szeder Krausz Ági
Diósd
okl.építészmérnök, lakberendező, home stager
+36703934929

Magyarország, H-2049 Diósd, Mókus utca 16.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Építészet, belsőépítészet, lakberendezés, bútortervezés, művészettörténet
2005-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karán, mint okleveles építészmérnök. Már az egyetemi évek alatt is dolgoztam belsőépítész (Arkitektor Stúdió) és építész tervezőirodákban (Élettér 2000), ahol rendkívül sokat tanultam. Az egyetem elvégzése után az Európa Stúdió tagja voltam. 2006-ban csatlakoztam a Bánáti + Hartvig Építész Iroda tervezőcsapatához. Izgalmas, nagy projekteken dolgoztam. Terveztünk bevásárlóközpontokat, társasházakat, irodaházakat, sportlétesítményeket és részt vettünk különböző pályázatokon.

2013-ban végeztem a Stílusház Lakberendezési iskolában, ahol szakmai portfóliómat Lakberendező és Home Stager végzettséggel bővítettem. Természetesen a tanulás ezzel nem ért véget, azóta is folyamatosan bővítem a szakmai tudásomat, igyekszem a hazai piacot a lehető legszélesebb körben megismerni és lépést tartani a legújabb nemzetközi trendekkel.

2014-ben megnyertem a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt Az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázat szakmai fődíját, valamint ettől az évtől önálló tervezőként dolgozom, így teljes figyelmemet a belsőépítészet és a lakberendezés felé fordíthatom.

Hiszem, hogy csak magas színvonalú, alapos munkát érdemes készíteni, ami mellett elengedhetetlen, hogy az ember szeretettel kezdjen hozzá az előtte álló feladatnak.
Agnese Interior Design
Belsőépítészet, lakberendezés
Lakberendezők Országos Szövetsége - Tervező tag

A Lakberendezők Országos Szövetsége tagságának azon lakberendező végzettséggel rendelkező tagjai, akik kitűnő eredménnyel zárják a szakiskolát, illetve a Tagfelvételi Bizottság elé benyújtott portfóliójukkal bizonyítják szakmai tudásukat, a „LOSZ Tervező tagja” minősítést kapnak.
Építészet, belsőépítészet, lakberendezés, home staging

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x