Lakberendező, építész szakmai tagok

Nyakó Judit
Offline

Adatok

Nyakó Judit
Budapest, Debrecen
mester lakberendező
06 70 612 6224

Magyarország, Budapest, Debrecen,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés, enteriőr tervezés, design, 3D látványtervezés-kivitelezés, tanácsadás, újságírás
A kiegyensúlyozott életvitelhez szükséges környezet előkészítéséhez és megteremtéséhez nem kevés idő, energia, megfelelő szakmai tudás és anyagi háttér kell.
Sokoldalú, kihívásokkal teli a szakmánk. Összetett feladat, amikor az esztétika és a harmónia egyensúlyának professzionális megvalósítását tűzzük ki célul. Különösen napjainkban, amikor a szinte határtalanul széles árukínálat inkább zavaró tényező, mint irányadó. Éppen ezért sem lehet luxus lakberendező vagy belsőépítész szolgáltatásait igénybe venni, hiszen a költségek sokszorosan megtérülnek. A megfelelő tapasztalat és kapcsolatrendszer kincset ér, ha nem kell szakember nélkül bolyonganunk a bútorok, színek, anyagok forgatagában, a kivitelezés nehézségeiről nem is beszélve.
Olyan terület ez, amelyben másokért teszünk, miközben önmagunkat is megvalósítjuk. A megrendelő álma a mi álmunkká válik.

Képgaléria

Képek száma: 33

lakoparki haz_1
lakoparki haz_2
lakoparki haz_3
lakoparki haz_4
lakoparki haz_5
lakoparki haz_6
lakoparki haz_7
lakoparki haz_8
lakoparki haz_9
lakoparki haz_10
lakoparki haz_11
kislakas_1

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x