Lakberendező, építész szakmai tagok

Szarka Viktória
Offline

Adatok

Szarka Viktória
Budapest
Kertészmérnök, lakberendező
+36/30-511-2217

Magyarország, Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Kertészet, botanika, építészet, lakberendezés
Az igazi otthon kellemes és biztonságos fészek. Lakásunk harmonikus kialakítása azonban meglehetősen nehéz feladat. Személyes ügy, melyben a joggal elvárt kényelmi szempontokon túl az érzelmek is döntőek lehetnek. Az otthonteremtés azonban nem csak kemény munkával, anyagi áldozattal és súlyos döntések sorozatával jár, hanem – optimális esetben – a családi összetartozás érzését elmélyítő, szórakoztató, vidám és élvezetes folyamat is. A tét tehát nagy, és tapasztalatok sokasága igazolja, hogy szakember segítségével minden sokkal könnyebben, felszabadultabban megvalósítható. A cél a kényelem, intimitás, atmoszférateremtés, a hétköznapok és az ünnepek felszabadult boldogsága.

V-ARTDESIGN INTERIOR KFT
V-ARTDESIGN INTERIOR KFT

Képgaléria

Modern konyha capuccino és krém színben
Modern konyha capuccino és krém színben
Modern konyha capuccino és krém színben
Modern tolóajtós gardrób a hálóban
Színes, fiatalos előszoba
Színes, modern étkező és konyha
Fiatalos modern konyha

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x