Lakberendező, építész szakmai tagok

Kozák György
Offline

Adatok

Kozák György
Budapest
építőmérnök
20/980-55-15

Magyar, 1151 Budapest, Bocskai u.180.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

belsőépítészeti gipsz és kőmunkák, kandallótervezés-kivitelezés
Belsőépítészeti és homlokzati épületszobrász munkák kivitelezésével foglalkozom 15 éve. Referenciáim között van külképviseleti homlokzatfelújítás, színházi munka, szállodák, éttermek,iskolák, magánházak külső belső munkái.Ezek megtekinthetőek a www.tympanon.hu oldalon.Tervezünk- kivitelezünk kandallókat a modern minimalista stílustól a barokkos klasszikus formákig.www.kandallokeszites.hu
Szívesen együttműködünk tervezőkkel, kivitelezőkkel.
Timpanon Design Kft

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x