Lakberendező, építész szakmai tagok

Markó Viktória
Offline

Adatok

Markó Viktória
Pécs
lakberendező
303904675

Magyarország, 7625 Pécs, Szikla utca

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

építészet, képzőművészet, zene, irodalom, társasági együttlét
A lakberendezés, véleményem szerint, alkalmazott művészet.
Első helyen áll a funkció, a használhatóság, a kényelem.
Csak ezután következik a művészet, ami azt jelenti, hogy a terek széppé, lakályossá, élménnyé váljanak az őket használók számára.
És fontos, hogy a pénz kamatozzon: az érte kapott szolgáltatások, tárgyak kiszolgáljanak minket, gyönyörködtessenek, és az esztétikus látvány által többnek hassanak.

Mindezeket a Megrendelő igényei és elképzelései formálják, alakítják bennem. Ahogy utazni, úgy "lakberendezni" is társaságban élvezet. A különböző fázisokat együtt járjuk végig:
- Adhatok szakmai tanácsokat, bevált mesterfogásokat, megfogadható módszereket a tér kialakítására, a világításra, a falak, a padló, az ablakok díszítésére, egymáshoz hangolására.
- Készíthetek alaprajzi-, látvány- és színterveket, melyek megmutatják, hogyan alakíthatjuk át a helyiségeket stílusossá, esztétikussá.
- Vállalom a beszerzést a piac legjobb, legindokoltabb árait garantálva.
- Profi gárdával a hátam mögött a kivitelezés sem jelenthet gondot: ezzel időt spórolva a Megrendelőnek, és garantálva a minőségi megvalósítást.
- Néhány éve oktatással is foglalkozom. Tanfolyamainkat hobbi szinten érdeklődőknek folyamatosan indítjuk. OKJ-s végzettséget adó képzésünk pedig, melyet az Iparkamarával közösen szervezünk, szeptemberben kezd.

Én már 1994 óta foglalkozom lakberendezéssel, és bátran mondhatom, hogy imádom a munkám!
Bemutatkozó lapjaimon kizárólag saját munkáim láthatók, s olyanok, melyeknek nemcsak terveit készítettem, hanem kialakításukban is részt vettem.
Mivel büszkeséggel töltenek el, szívesen osztom meg Önnel is.
Egy közös "utazás" reményében:

Markó Viktória
Szitakötő kreatívsuli Pécs
Magániskolánkban hobbi és szakmára felkészítő lakberendező tanfolyamokat szervezünk: www.szitakotokreativsuli.hu
https://www.facebook.com/szitakotokreativsulipecs/

Képgaléria

Képek száma: 11

számítógépes terv
gyerekszoba
gyerekszoba
gyerekszoba
dolgozó szoba
gyerekszoba
közeli
családi ház
családi ház

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

2017 01 12

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre