Lakberendező, építész szakmai tagok

Szabó Kitti
Offline

Adatok

Szabó Kitti
Budapest
Lakberendező

Magyarország, 1184 Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

2005-ben végeztem lakberendezőként. Már az iskolában jó alapot kaptam ahhoz, hogy átlássam a szakma szépségét és lehetőségeit. Munkámban, azóta is a teljességre és az igényességre törekszem.
A tervezési folyamat során igyekszem minél inkább szem előtt tartani a Megrendelő egyéniségét, ízlését, stílusát, életkörülményeit és a rendelkezésre álló anyagi kereteket! Hiszem, hogy ötleteimmel, tanácsaimmal meg tudom mutatni az irányt egy jó terv felé, így a Megrendelő, az együttműködést követően teljesen magának tudja érezni az elkészült enteriőrt!
A szakmában eltöltött 7 év alatt kezeim közül több mint 100 megvalósult bútor/enteriőr és több száz tervezési/tanácsadási munka került ki. Szeretem a letisztult vonalvezetést, a szimmetriát. Munkáimban a praktikum és a látvány harmóniájára törekszem, próbálom nem egyiket a másiknak alárendelni, hanem megtalálni az egyensúlyt. Mindig figyelek az apróbb részletekre, mert véleményem szerint attól válik teljessé és egyedivé egy összeállítás, legyen az egy egyedi bútor, vagy egy komplett lakás.
Munkáim legnagyobb részét egyedi tervezésű Bútorok alkották, melyeken keresztül a lakás minden helységében tapasztalatot szerezhettem. Lakberendezési tanácsadás mellett üzletek berendezésében is segédkeztem. Belsőépítészeti ötleteimmel, látványterveimmel elő tudtam segíteni több lakás megvásárlását.
Munkáimat a teljes befejezésig végig kísérem, természetesen, ha ezt a Megrendelő is igényeli.

Képgaléria

Képek száma: 28

étterem 1
étterem 2
étterem 3
étterem 4
étterem 5
étterem 6
étterem 7
étterem 8
étterem9
étterem 10
étterem 11
étterem 12

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x