Lakberendező, építész szakmai tagok

Mészöly Dóri lakberendező
Offline

Adatok

Mészöly Dóri lakberendező
Budapest
Lakberendező

Magyarország, 1021 Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Lakberendezés, lakberendezési tervezés, 3D fotórealisztikus látványtervek készítése, dekorálás, lakberendezési tanácsadás
A jogi egyetem elvégzését követően ügyvédként, majd jogtanácsosként dolgoztam, azonban én továbbra is lakberendező akartam lenni. Egy neves iskola két éves szakmai képzését és gyakorlati éveket követően, számos munkával és tapasztalattal lettem a Lakberendezők Országos Szövetségének tervező tagja.

Lakberendezőként örömmel vállalom lakások, családi házak, éttermek, üzletek berendezését, átalakítását, teljes körű felújítását.

A valósághű, 3 dimenziós lakberendezési tervek elkészítéséhez a legelismertebb, amerikai építészek és lakberendezők által használt Chief Arhitect Premier számítógépes programmal végzem.

A látványtervek segítségével meg tudom mutatni, hogy az elképzelések hogyan fognak kinézni, működni, ahol a 3 dimenziós térben a tervezés bármely szakaszában virtuálisan bejárhatjuk a szobákat, helyiségeket.

Több, mint tíz éves tapasztalattal azt tartom a legfontosabbnak, hogy kedvező ár-érték arány mellett élhető, jól működő, praktikus, stílusos és testreszabott enteriőrt hozzak létre.

A lakberendezés önkifejezés…
Az otthonunk sokat elárul rólunk: milyenek vagyunk, mi tetszik nekünk, mi a fontos számunkra. Lakásunk hangulata, stílusvilága, színei, elrendezése mind egy célt szolgálnak: hazaérve nyugalom, harmónia fogadjon, igényeinkhez igazodó funkcionális kényelemmel.

A munkám attól is szép, hogy a megrendelő által választott stílusvilágban közösen lehet egyedit és szépet alkotni.

Szívemhez a skandináv design áll a legközelebb, különösen a XX. századi a dán tervezők -Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Henningsen munkái. Alkotásaik számomra igazi ikon design tárgyak.

A tervezés, a lakberendezés és a dekorálás a szenvedélyem, melyet szívvel-lélekkel csinálok, mindig a legnagyobb odafigyeléssel, mintha a sajátomat készíteném. Ez az örömteli alkotásvágy munkám legnagyobb garanciája.

Mottóm kifejezi a hitvallásomat: „Nálam a tökéletes nem cél, hanem a minimum”.
IkonDesign.hu
Lakberendezők Országos Szövetségének tervező tagja vagyok
Az elmúlt évek során számos lakás átalakítást végeztem, kezdve egy-egy helyiség átalakításától, teljes átalakításig.
Részt vettem családi házak komplett lakberendezési tervezésében és lebonyolításában: az építési tervekkel egyidejűleg készített lakberendezési tervezéstől, a kivitelezések lakberendezési támogatásán át a dekorációs tárgyak elhelyezéséig.

Közreműködtem nyaralók, iroda, kisebb étterem lakberendezési átalakításában, 80-as években épült családi ház modernizálásában, de előfordul, hogy csak egy-egy helyiség, például konyha, fürdőszoba, gyerekszoba stb. átalakítását vállalom el.

Gyakran dolgozom ugyanazon kivitelezőkkel, így igény esetén szakembereket is tudok ajánlani a munkákhoz.

Képgaléria

Képek száma: 10

Tv kőfalla, fekete-fehér grafikákkal
Szürke kőfal fekete-fehér feliratokkal
Nappali design tárgyakkal
Étkező design bútorokkal, skandináv hangulatban
Étkező design bútorokkal, skandináv hangulatban
Nappali és étkező design tárgyakkal
Nappali design tárgyakkal
Nappali design tárgyakkal
Nappali design tárgyakkal
Nappali design tárgyakkal

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x