Lakberendező, építész szakmai tagok

Gergely Szilvia
Offline

Adatok

Gergely Szilvia
Budapest, Pécs
lakberendező
30/452-4443

Magyarország, Budapest, Pécs,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés, bútortervezés, design, 3D látványtervezés
Harmónia és egyensúly. Kényelem és esztétikum. A színek, a formák és az anyagok finom összjátékával ezeket igyekszünk megvalósítani. Természetesen úgy, hogy az elkészült élettér kifejezze megrendelőink egyéniségét – kívánságaiknak megfelelően.
Paio Interior Studio

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre