Lakberendező, építész szakmai tagok

Molnár Ernesztina
Offline

Adatok

Molnár Ernesztina
Bükfürdő
belsőépítész, lakberendező, design tanácsadó
+36 70 935 36 59

Magyarország, 9737 Bükfürdő, Birdland Villapark - Golf u. 6.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

modern belsőépítészet, lakberendezés, home-styling
Ha belső terek kialakításáról van szó, nem könnyű feladat a pusztán csak gondolatban létező elképzelések megvalósítása. Gyakran figyelmen kívül marad a belső részek esztétikájának, illetve harmóniájának fontossága, melyre már az építészeti tervek elkészítése során nagy figyelmet kellene fordítani.
Belsőépítészként az a feladatom, hogy - akár már az építészeti tervezés kezdetén bekapcsolódva, akár a meglévő terek átalakításával, vagy csupán egy adott tér berendezésével - az Ön igényeit maximálisan szem előtt tartva egy olyan enteriőrt alkossak, melyben a funkció és a design összhangjának köszönhetően teljes harmóniában érezheti magát.
Legyen szó otthonról, irodáról, munka környezetről, vagy nyilvános helyekről, minden új tervezési feladatot nagy kihívásnak tekintek, melyet kellő kreativitással, anyagismerettel és magas színvonalú tervezőmunkával egyedülállóként valósítok meg. Munkáim során ragaszkodom ahhoz, hogy az utolsó pillanatig figyelemmel kísérjem a kivitelezést, hogy garantálni tudjam Önnek a precíz, pontos és minőségi munkát.
Szolgáltatásaim alapja minden esetben a designtudatos gondolkodás, mely az alábbi területeket foglalja magába:

- professzionális tanácsadás- szakmai konzultáció
- belsőépítészeti tervezés
- egyedi bútorok tervezése
- személyre szabott lakberendezés – home styling
- foto realisztikus látványtervek készítése
- generál kivitelezés.

Őszintén remélem, hogy bemutatkozó anyagom felkeltette érdeklődését és bízom abban, hogy a továbbiakban sikerül meggyőznöm arról, hogy közösen valósítsuk meg elképzeléseit.
Ernesztina Interiors
2011.09- Ernesztina Interiors, Bükfürdő
2010.11- Baltex Home Bemutatóterem, Budapest
2008.12- Code Bemutatóterem, Budapest
2008.09- Pálffy Építész Stúdió Kft., Budapest

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x