Lakberendező, építész szakmai tagok

Eőry Szilvia
Offline

Adatok

Eőry Szilvia
Budapest
lakberendező, stylist
06 30 9749 051

Magyarország, 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

lakberendezés, építészet, design, művészetek
Exclusive lakásokat tervezek magas színvonalon, egyszeri és megismételhetetlen megoldásokat valósítok meg minden munkámban.
A tervezést az üzletemben - La Tenda Home - kapható bútorokkal, textilekkel, lámpákkal és dekorációkkal teszem egyedivé.
La Tenda Home

Képgaléria

Képek száma: 2

Fehér art deco
Angol

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Konyha trend 2018 - színek, anyagok, bútor, hátfal, mosogató

Konyha trend 2018 - színek, anyagok, bútor, hátfal, mosogató

A Konyhakiállítás ideje alatt Nyílt napokkal kedveskedik vásárlóinak és az érdeklődőknek a Color Naturalis! Információk az alábbi linken

          

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Feliratkozás hírlevélre