Lakberendező, építész szakmai tagok

Csermely Réka
Offline

Adatok

Csermely Réka
Budapest
Enteriőrtervező
06-30-294-5428

Magyarország, 1172 Budapest, Ároktő utca 6.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Belsőépítészet
2005 óta dolgozom diplomás enteriőrtervezőként. Ez idő alatt számos lakás, családi ház és iroda tervezésében és átalakításában vettem részt.
Hivatásom, hogy segítsek azoknak, akik változtatni szeretnének eddigi életkörülményeiken és szakmai szempontok alapján jól átgondolt, praktikus és élhető tereket alakítanának ki otthonukban, amely maximálisan egyedi igényeik szerint van kitalálva. Legyen szó akár egy új ház belső tereinek tervezéséről, vagy egy rosszul funkcionáló kislakás átrendezéséről.
Kivitelezési munkáim elvégzését minőségi szakiparos csapat támogatja.
Tevékenységemet elsősorban Budapest környékén végzem, de örömmel működöm együtt az ország más területein vagy akár nemzetközi ügyfelekkel is.
Delusio Bt

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x