Lakberendező, építész szakmai tagok

Balogh Orsolya
Offline

Adatok

Balogh Orsolya
Budapest
Lakberendező
+3620-491-71-95

Magyar, Budapest,

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Lakberendezés, Design, Stílus, Művészet
Minden tér, amiben megfordulunk hatással van az életünkre. Ez a hatás lehet építő és romboló jellegű. Lakberendezőként mindig azt szeretném elérni, hogy az általam kialakított terekbe szívesen térjenek vissza a barátok, az ügyfelek. Hogyha jobban belegondolunk, akkor észrevesszük, hogy problémáink forrását azok a rossz kialakítások jelentik, amiket saját magunknak alkottunk. Nem lehet minőségi és pontos munkát végezni egy olyan irodában, ahol folyton jönnek-mennek az emberek, amikor a mi adminisztrációs munkákhoz egy csöndes helyre és nagy íróasztalra lenne szükség. Ugyan így van ez az otthonunkkal is: ha nincs meg a hálószobánk intimitása, mert mondjuk egy kihúzhatós kanapén alszunk, akkor folyton konfliktus fog kerekedni abból, hogy ki meddig tévézik és mikortól alszik.
Hogyha pedig az ember az egyik élhetetlen térből bekerül a másikba, akkor azon kapja magát, hogy úgy érzi, nincs egy hely, ami igazán őt szolgálná. Ugyanis a lakberendezés összetett feladat, ami a praktikumról és a dizájnról szól. Lakberendezőként ez a feladatom, hogy olyan élettereket alakítsak ki, amik minket szolgálnak, nem pedig mi őket...
Bocca Design Lakberendezési Stúdió

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x