Lakberendező, építész szakmai tagok

Nyilas Nóra
Offline

Adatok

Nyilas Nóra
Budapest
belsőépítészet, lakberendezés
+36 20 229 2029

Magyarország, 1036 Budapest, Nagyszombat u. 1.

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

belsőépítészet, lakberendezés
környezettervező szakember
NOA interior art & design
Lakberendező-, belsőépítész iroda. Szolgáltatásaink: stílustervezés, látványtervezés, lakberendezés, statikai állapotfelmérés. Igényekhez igazodó objektív tervezés, funkció és design egyensúlyt teremtő megalkotása. Ha segítségre van szükséged otthonod formába öntéséhez, kezd velünk céljaid megvalósítását.

Képgaléria

Képek száma: 4

belsőépítészet, lakberendezés - 1
belsőépítészet, lakberendezés - 1
belsőépítészet, lakberendezés - 1
belsőépítészet, lakberendezés - 1

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre