Lakberendező, építész szakmai tagok

Offline
Bodnárné Szőke Éva

Adatok

Bodnárné Szőke Éva
lakberendezés, design, egyedi bútortervezés
+36 30 715 9574 +36 20 9318 567

, , Magyarország, Debrecen

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Vallom, hogy a lakberendezés nemcsak szakma, hivatás, hanem művészet is. Ez a fajta művészet azonban soha nem lehet öncélú, hiszen alkalmazkodni kell a Megrendelő igényeihez; stílusát, egyéniségét, elképzelését maximálisan tiszteletben kell tartani. Természetesen vannak bizonyos szakmai szempontok, melyeket szem előtt kell tartani. A célom mindig az, hogy Ön, a Megrendelő elégedett legyen. Egyedi, jól működő lakásbelsőt kapjon közös munkánk végeztével. Olyat, amilyenről mindig is álmodott, amiben OTTHON érzi magát.
lakberendezés

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha emailt szeretnél küldeni, használd ezt az űrlapot:
A neved:
Email címed:
Email tárgya:
Telefonszámom:
Email üzenet:
másolat a saját email címemre!

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Fotók

Nincsenek fotók (a mappákon kívül ha vannak)

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre