Lakberendező, építész szakmai tagok

Bodnárné Szőke Éva
Offline

Adatok

Bodnárné Szőke Éva
Debrecen
lakberendezés, design, egyedi bútortervezés
+36 30 715 9574 +36 20 9318 567

, Debrecen, Magyarország, Debrecen

Cikkek 0

Cikk
A felhasználónak nincsenek saját cikkei.

Információk

Vallom, hogy a lakberendezés nemcsak szakma, hivatás, hanem művészet is. Ez a fajta művészet azonban soha nem lehet öncélú, hiszen alkalmazkodni kell a Megrendelő igényeihez; stílusát, egyéniségét, elképzelését maximálisan tiszteletben kell tartani. Természetesen vannak bizonyos szakmai szempontok, melyeket szem előtt kell tartani. A célom mindig az, hogy Ön, a Megrendelő elégedett legyen. Egyedi, jól működő lakásbelsőt kapjon közös munkánk végeztével. Olyat, amilyenről mindig is álmodott, amiben OTTHON érzi magát.
evadesign
Lakberendezés, egyedi bútorok tervezése (nappali, konyha, gardrób, előszoba, dolgozó/könyvtárszoba, fürdő, stb.), stílustanácsadás.

Képgaléria

A felhasználó még nem töltött fel képeket a galériába.

Email küldése

Ha üzenetet szeretnél küldeni az adatlap tulajdonosának, használd ezt az űrlapot (a saját email címedet feltétlenül add meg):
Neved:
Saját email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted szövege:

Térkép

Ha a felhasználó nem adott meg pontos címet csak a várost, akkor a térkép csak az adott város központját jelöli meg, ha várost sem adott meg, akkor a jelölő automatikusan Budapest központjára mutat...

Nyomtatás

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x