Hírek, sajtóközlemények, pályázatok, események

2016 legszebb BombexHome konyha hátfala

2016-ban a BombexHome több, mint 100 konyha hátfalat gyártott le és adott át ügyfelei részére. Ezek közül kerül kiválasztásra az év legszebb konyha hátfala. Ahhoz, hogy a szavazást gördülékenyen tudják lebonyolítani, kiválasztottak öt kategóriát: a 2016-os év öt legkedveltebb konyha hátfal témakörét. Ezekben a témakörökben 2-2 indulót választottak ki, melyek közül szavazni lehet a legszebbre.

2016 legszebb BombexHome konyha hátfala

Első kategória: virágmintás konyha hátfalak:

konyha hátfal

Elképesztő hangulatú, gyönyörű színekkel megáldott konyha hátfal, mely egy hajnali, harmatos pitypang mezőt ábrázol.

konyha hátfal

Erős karakteres és egészen halvány rózsaszín orchideák, fekete háttér előtt, fekete harmatcseppes kavicsok társaságában.

Természetesen a városképek is helyet kaptak a legnépszerűbb kategóriák között.

konyha hátfal

Hangulatos budapesti panorámakép, mely egy elképesztően látványos naplementét ábrázol, kiváló beállításban. Mind hangulatában, mind témájában megnyerő.

konyha hátfal

A Brokklyn-bridge egy kicsit máskép… New York egyik legemblematikusabb helyszíne harsány kék színnel megbolondítva.

Egzotikus helyszíneket ábrázoló konyha hátfalakban is bővelkedtünk az idei évben.

konyha hátfal

Nyugtató, hangulatos, színes, látványos… sok jelzőt lehetne még választani erre az indiai életképet ábrázoló konyha hátfalra, de végső soron gyönyörködteti a szemet.

konyha hátfal

Ennek a hátfalnak azon túl, hogy látványos az a különlegessége, hogy a konyhabútor felsőszekrénye fölé és mellé is került az üvegfelületből, melyre a tájat kémlelő leopárdot a konyhaszekrény tetejére ültettük.

Egyre elterjedtebb választás a szőnyegezhető minta, ezért ezt a témát sem hagyhattuk ki az indulók közül.

konyha hátfal

Itt érdemes az egész konyha összhatását figyelembe venni, hiszen a tulipán mintás grafikából a konyha hátfalon túl, különböző elrendezésekben a konyhabútor üvegezett és kőrisfa frontjaira is került dekoráció.

konyha hátfal

Színeiben, formavilágában ez a hátfal egy ékes példája annak, hogy a szőnyegezhető minták kétség kívül felveszik a versenyt a figurális, és a fotó realisztikus konyha hátfalakkal.

Az ötödik kategória az absztrakt hullámok témaköre

konyha hátfal

Azon túl hogy esztétikus a hullám ívének elrendezése ezen a hátfalon, a kávé és a bézs szín játéka elképesztően passzol a bútorfrontok és a munkapult színvilágával.

konyha hátfal

Tekintélyes, erős és határozott színek, lágy és könnyed ívekkel. Talán ez a kettősség teszi ennyire látványossá ezt a hátfalat, talán csak egyszerűen nagyon látványos.

Szavazz te is 2016 legszebb konyha hátfalára és segíts kiválasztani a legjobbat. A szavazók között egy 100 000 Ft értékű BombexHome kupont sorsolunk ki, ezzel segítve hozzá egyik szerencsés szavazónkat saját konyha hátfalához.

Itt tudsz szavazni:


Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x