Hírek, sajtóközlemények, pályázatok, események

Beatrix királynő nyitotta meg a Philips Múzeumot Hollandiában

A Philips Múzeumot a Royal Philips Electronics munkásságának bemutatására hozták létre. A múzeumot Eindhoven központjában abban a régi gyárépületben alakították ki, amelyben Gerard Philips előállította az első villanykörtét 1891-ben. A Philips nemzetközi nagyvállalattá válásának történetéről szóló múzeumban a vállalkozás és az innováció áll a középpontban.

Beatrix királynő és Frans van Houten, a Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHIA) ügyvezető igazgatója április 6-án közösen nyitotta meg a Philips Múzeumot Eindhoven városának központjában. Őfelsége a királynő szimbolikusan egy LED égő kicserélésével világította meg a múzeumot, amelyet egy lámpatestbe helyezett. A megnyitót a Philips Szimfónikus Zenekar előadása kísérte, majd ezt követően a királynő tárlatvezetést tartott a múzeumban.

Philips Múzeum Hollandiában - fotó: Michiel2005 www.flickr.com/photos/govert1970

A Philips Múzeum látogatói a vállalat megalapításától, azaz 1891-től egészen a holnap innovációjáig végigkövethetik a cég történetét. Egy interaktív, az innovációról és a céltudatos vállalkozásról szóló történeten keresztül minden ide látogató megismerheti, hogyan járult hozzá a Philips több millió ember életének megváltoztatásához. A történelem pillanatok alatt életre kel köszönhetően az egyedülálló múltbéli és jelenkori tárgyaknak, valamint azok létrehozására vonatkozó személyes történeteknek. A múzeum emellett bepillantást enged a látogatóknak, hogyan is látja a Philips a jövőt.

„A Philips Múzeum csodálatos módon kapcsolja össze a történelmünket, a vállalkozást és az innovációkat.”-mondta Frans van Houten, a Philips ügyvezető igazgatója. „Egy olyan vállalat történetét meséli el, amely több mint 120 éve folyamatos újításokkal igyekszik jobbá és egészségesebbé tenni az emberek életét, hogy egy fenntarthatóbb világban élhessünk. A Philips Múzeum azért jött létre, hogy inspiráljon.”

A látogatók egy érdekfeszítő utazás során ismerhetik meg a vállalat történelmét. A legelső izzótól napjaink kifinomult stílusú, energiatakarékos LED világításáig és az orvosi diagnosztika első lépéseitől az életmentő, minimális beavatkozást igénylő kezelésekig-melyek mind a Philips technikai innovációinak köszönhető - számos részletet ismerhetnek meg a múzeumba látogatók.

A Philips Múzeum azon a történelmi helyen található, ahol 1891-ben, Gerard Philips megalkotta az első izzóval ellátott villanykörtét. A régi gyárépület jelentős felújítási munkákon esett át kibővítették, hogy egyesítse a Philips örökségének legfontosabb elemeit: a vállalkozást és az innovációt. A múzeum április 3-án nyílt meg a nagyközönség előtt.

A múzeum kiállításáról további információt a www.philips-museum.com weboldalon találhattok.

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x