Cégek - kertberendezés

Kertelünk Kft - kertépítés tervezéstől a teljes kivitelezésig

  A Kertelünk Kft. a park- és kertépítés, illetve -fenntartás területén tevékenykedik.

Kertelünk Kft - kertépítés tervezéstől a teljes kivitelezésig

Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljeskörű kivitelezését. Általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolásában, fenntartásában is segítségére vagyunk, hogy évek múltán is könnyen fenntartható, ápolt maradjon a kertje. Közel 10 éves tapasztalattal és nagy szakmai háttérrel rendelkezünk.

  Telefon: 06 20 345 1349

  Térkép:

Nyomtatás

 

  Cikk - Stílusirányzatok a kerttervezésben, kertépítésben? A szakértő válaszol!

A lakbermagazin.hu cikkeinek, szövegeinek, a cikkekben található képeknek újraközlése előtt kérjük kattints ide

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre

×