Cégek - bútor

Color Naturalis Bútorok

Color Naturalis Bútorok

Ha Ön prémium kategóriás egyedi konyhabútorra, beépíthető készülékre, étkezőre, nappali bútorra, vagy ötlet és szín-gazdag fiatalos bútorra vágyik, akkor minket keresett és megtalált!

Minden bútorunk – legyen szó akár modern és fiatalos konyhabútorról, klasszikus nappaliról, vagy akár praktikus irodabútorról – minden esetben személyre szabott és egyedi megoldásokban lesz gazdag. Mi abban gondolkodunk, hogy amit kínálunk, azzal megkönnyítsük a megrendelőink mindennapjait, mindezt a lehető legjobb ár-érték arányban. Szakképzett lakberendező és bútortervezőink sok éves tapasztalattal állnak az érdeklődők szolgálatában.

Egységes stílusban rendezheti be otthonát, ha hozzánk ellátogat. Nemes anyagok, professzionális kidolgozás, hosszú élettartam, egyedi bútor megoldások ötvöződnek a legkorszerűbb technikával, technológiákkal. Az ön elképzelései alapján, saját terveinkkel ötvözve készülnek az egyedi Color Naturalis Bútorok.

A beépíthető készülékek között, a Siemens, Bosch, Küppersbusch, Teka, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Cata, Falmec, Nodor, Foster, Sirius, Smeg, Elica, Blanco partnereként KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk Vevőinket!

Color Naturalis Bútorok

Nyomtatás

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig : 10.00h – 18.00h
Szombaton: 10.00h – 14.00h
Vasárnap: zárva

+3670 368 7555

Hozzászólások olvasása / írása

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

További friss cikkek a kategóriában

Konyha trend 2018 - színek, anyagok, bútor, hátfal, mosogató

Konyha trend 2018 - színek, anyagok, bútor, hátfal, mosogató

A Konyhakiállítás ideje alatt Nyílt napokkal kedveskedik vásárlóinak és az érdeklődőknek a Color Naturalis! Információk az alábbi linken

          

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Feliratkozás hírlevélre