Cégek - burkolat

Mediterrán Építőház

Mediterrán Építőház - Természetes Kövek Háza

Jura mészkő padlólap és falburkolat kül- és beltérre, homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába - A Mediterrán Építőház németországi Solnhofeni és Jura mészkövek képviseletét látja el Magyarországon.

A Mediterrán Építőház Kft. 14 éve a Solnhofeni és Jura mészkövek forgalmazója Magyarországon. Termékeik között megtalálható számos természetes kőburkolat, mint a mészkő, a pala, a homokkő, a kvarcit, a gránit, az olasz antikolt és aranyozott kőmozaik, az üveg-, alumínium- és fémmozaik, az indonéz kőmozaik, a kókuszmozaik valamint az ultravékony pala. Termékeikből padlólapok, falburkolatok, konyhai és fürdőszobai pultlapok, fedkövek, kül- és beltéri ablakkönyöklők, lépcső és homlokzati burkolatok készíthetők.

Természetes kőburkolataink a világ minden tájáról érkeznek hozzánk német és olasz partnereink által. A bemutatótermeinkben kiállított termékek egyedi színvilággal, felülettel és mérettel rendelkeznek. Cégünk 14 éve látja el a németországi Solnhofeni és Jura mészkő képviseletét, melyek minőségét referenciáink tanúsítják.

Termékeink évről évre bővülnek az aktuális trendnek megfelelően. Kézzel készített, egyedi tervezésű és kivitelezésű kő-, üveg- és fémmozaikjaink, különleges és impozáns üveglámpáink és üvegfüggönyeink mára dekoratív lakberendezési tárgyakká nőtték ki magukat. Ha a mediterrán stílust kedveljük, használhatjuk dekorációs elemként az érdekes formájú kavicsot, vagy a méretre vágott és a szabálytalan formájú mészkövet, mely megjelenik már a letisztult formavilágú, minimál hangulatú házak díszítőelemei között is, a márvány, az onyx és a pala burkolat mellett.

A mészkő mellett az indiai homokkő, a brazil kvarcit és a pala egyszerűsége, különleges felülete, egyedi színvilága és más anyagokkal való kombinálhatósága által a különböző építészeti stílusok nélkülözhetetlen elemévé vált. Termékeinkből padlólapok, falburkolatok, konyhai és fürdőszobai pultlapok, fedkövek, kül- és beltéri ablakkönyöklők, lépcső és homlokzati burkolatok készülnek.

Burkolataink megkívánják a szakszerű elhelyezést és a kőburkolathoz alkalmas segédanyagok (ragasztó, fugázó, kőápoló szerek) használatát, melyet a Sopro, a Murexin és a Lithofin termékeink nyújtanak.

Bemutatótermeinkbe betérő vásárlóink megfelelő szakmai háttérrel rendelkező kiszolgálásban részesülnek kollégáink által, akik igény esetén a kivitelezéssel kapcsolatban is segítséget nyújtanak. Dinamikusan fejlődő cégünk Márkakereskedői hálózata pedig már az ország számos területén áll a vásárlók rendelkezésére.

Nyomtatás
+3620 589 5912 | +3623 500 770

Lakberendezés, lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, lakásfelszerelés - friss cikkek a főoldalunkon

Ajánlat... az utolsó 30 nap cikkeiből:

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x