Katalógusok - világítás

Swarovski világítás, lámpa katalógus A modern Swarovski világítási megoldások kombinálják a szépséget és funkcionalitást, kifinomult design és innovatív technológia - LED optikai szálból. Használhatják változatos és egyedi módon mélysugárzókként vagy mennyezeti reflektorfényekként, hogy csillagos égboltot vagy izzó kristálypaneleket készítsenek. Bárokban, szállodákban és éttermekben, előcsarnokokban, lakosztályokban és wellness oázisokban: a Swarovski világítási megoldások jobb atmoszférát hoznak létre.

Delta Light világítás, lámpa katalógus 2010 A belga Delta Light céget 1989-ben alapította Paul Ameloot tervezőmérnök. Magas minőségű, és mára világhírű világítótesteket gyártanak, melyek kialakításával és kiegészítőivel egyedi színvonalat képviselnek. A fiatalos és lendületes szakember gárda minden tagja missziónak tekinti az egyedi világot képviselő stílus (elsősorban minimál) megteremtését. Mottójuk: „A fény a plusz érzéket szolgáltat a lelki és fizikai környezethez mindenki számára” A "Lighting Bible 8 - New Collection 2010" katalógus az idei frankfurti Light+Building kiállításon debütált termékeket mutatja be, a gyártótól megszokott gazdag képanyaggal illusztrálva, több mint 150 oldalon. A kiadvány jól áttekinthetően, felhasználás szerint tematizálja a termékeket, ugyanakkor nem mellőzi a technikai adatokat sem.

Kare Design világítás, lámpa katalógus 2010 Szofisztikált, modern, extravagáns design bútor, lakberendezési kiegészítő, lámpa kollekciók. 1981-ben két egyetemista által alapított lerakat gyors fejlődésnek indult Münchenben, új korszakot nyitva a design bútorok piacán. Napjainkban a Kare Design világhálózattá nőtte ki magát számos üzlettel, 35 franchaise partnerrel, nemzetközi eladási irodákkal, belsőépítészekkel , designerekkel van jelen a világ több mint 60 országában.

Artemide katalógus 2010 - design világítás, lámpa Az olasz Artemide gyárat Ernesto Gismondi és Sergio Mazza alapította 1958-ban. Milánó mellett Pregnana Milanese-ben található a gyár mely lámpákat és világítástechnikai kellékeket gyárt nemzetközileg ismert építészek és dizájnerek tervei alapján. A cég mai napig talán két legismertebb terméke a Tizio asztali lámpa mely Richard Sapper munkája 1972-ből és a Tolomeo asztali lámpa, Michele De Lucchi és Giancarlo Fassina munkája 1986-ból, mindkét lámpa a modern olasz design ikonikus terméke lett.

Flos - design lámpa, világítás katalógus Már a kezdetek kezdetén is magas minőségű (néha extravagánsnak mondható) lámpatervezés és gyártás volt a cég ismertető jele. Mindezt ékesen bizonyítja, hogy fennállásuk óta, nem egy design díjat sikerült besöpörniük. A Flos számára tervezett lámpákat legelőször Achille és Pier Giacomo álmodták meg, akik kétség kívül az ipari formatervezés legismertebbjeinek mondhatók. Díjakat nyertek, kritikusi elismerésben részesültek és megtalálhatók a legfontosabb gyűjteményekben és dizájn múzeumokban a világ minden táján. Az évek során kiemelkedő olasz és nemzetközi nevek terveztek a FLOS számára. 1988-ban a cég megkezdte az első Philippe Starck lámpa gyártását.

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre