Katalógusok - háztartási gépek

Gorenje háztartási kisgép és mikrohullámú sütő katalógus 2010 Gorenje máig kitart az elképzelése mellett, hogy a világ leginnovatívabb, dizájnvezérelt háztartási termékek gyártója legyen. Készülékei élvonalbeli technológiát alkalmaznak az egyszerű működtetés érdekében. Ergonomikus alakjuk egyszerűbbé teszik a használatukat. Az autentikus alapanyagok és az innovatív formák időtállóságba kovácsolódnak össze, hogy harmonikusan beleolvadjanak az egyén életvitelébe. Így aztán termékeink újra meg újra elkápráztatják a vásárlókat és szakmabelieket egyaránt, számos rangos díjat megnyerve.

          

Keresés

Lakbermagazin

Magazinunk cikkei és képei a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet területein kínálnak hasznos ötleteket, tippeket, inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről.

lakber haz

Miért érdemes regisztrálni a lakbermagazinban?!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között. A képgalériában bármely képet a kedvenceid közé mentheted. A saját adatlapodat kitöltheted személyes adataiddal és meghívókat küldhetsz ismerőseidnek, hogy ők is csatlakozzanak a Lakbermagazin közösségéhez.

Regisztráció

x

Feliratkozás hírlevélre