Katalógusok - háztartási gépek

Gorenje háztartási kisgép és mikrohullámú sütő katalógus 2010 Gorenje máig kitart az elképzelése mellett, hogy a világ leginnovatívabb, dizájnvezérelt háztartási termékek gyártója legyen. Készülékei élvonalbeli technológiát alkalmaznak az egyszerű működtetés érdekében. Ergonomikus alakjuk egyszerűbbé teszik a használatukat. Az autentikus alapanyagok és az innovatív formák időtállóságba kovácsolódnak össze, hogy harmonikusan beleolvadjanak az egyén életvitelébe. Így aztán termékeink újra meg újra elkápráztatják a vásárlókat és szakmabelieket egyaránt, számos rangos díjat megnyerve.

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x