Katalógusok - fürdőszoba

Laufen fürdőszoba katalógus 2010 - szaniter, wellness, fürdőszoba bútor, designer kollekciók, mosdók, fürdőszobai kiegészítők A LAUFEN fürdőszobák nemzetközi elismerésnek örvendenek. A svájci cég neve a design, minőség és funkció szinonímája. A cég a multinacionális családi vállalat a ROCA része 1999 óta. A ROCA a világ vezető komplett fürdőszoba gyártója.

RAVAK fürdőszoba katalógus 2010 - kád, zuhanykabin, zuhanytálca A RAVAK Rt. Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A hagyományos termékeiken kívül – melyek a zuhanykabinok és zuhanytálcák – kínálatukba tartoznak az akrilkádak, valamint a hidromasszázs kádak és rendszerek.

Alföldi szaniter, bútor, wellness, csaptelep katalógus 2010 A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország néven folytatja tevékenységét.

Hansgrohe katalógus 2010, zuhany és csaptelep termékskála fürdőszobába és konyhába. A német Hansgrohe zuhanyok és csaptelepek teljes skáláját kínálja fürdőszobába és konyhába. Az egyszerű zuhanyfejtől a kifinomult zuhany rendszerekig minden stílushoz talál megfelelő terméket a hatalmas termékpalettán.  

Keresés

Lakbermagazin

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és a százezernél is több képpel a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítás, lakásfelszerelés, építészet témaköreiben kínál hasznos ötleteket, tippeket, ad inspirációt és információkat cégekről, újdonságokról, az örökké változó trendekről. Gyűjts anyagot saját terveidhez a hatalmas képanyagból és keresd meg projektedhez a megfelelő beszerzési forrásokat, szakembereket.

lakber haz

Lakberendezési ötleteket keresel? Gyűjtsd össze a legjobbakat!

Mentsd el a cikkeket a saját olvasólistádba!

Regisztrált látogatóként bármely cikkünket elmentheted a saját olvasólistádba, így a jövőben nem kell egy régebben látott remek lakberendezési ötletet hosszasan keresgélned a rengeteg cikk között.

Regisztráció


Kövess minket friss lakberendezési ötleteinkért Facebook oldalunkon is.

Lakberendezés trendMagazin a Facebook-on

x