LakbermagazinHázak, Enteriőrök - inspiráció képekben Wohnhaus Am Walensee - kétszintes modern ház gyönyörű panorámával

Wohnhaus Am Walensee - kétszintes modern ház gyönyörű panorámával

Házak, Enteriőrök - inspiráció képekben
Cikk: Lakberendezés trendMagazin   

Az osztrák K_M Architektur építész stúdió tervezte a "Wohnhaus Am Walensee" házat, a 2007-bn felépített modern kétszintes ház egy kis faluban, Unterterzen-ben, a Walensee tó partján, Svájcban található.


Már a helyszín, ahol a ház felépült is csodálatos - a panoráma a Walensee-re és a Churfirsten hegyláncára egyszerűen lélegzetelállító. Egy zöld rét lejtőjén szinte lebegni látszik a ház, a design tiszta és egyszerű a szép világos, csupa fa borítással - a szerkezet beton, fa és üveg kombinációja. A víz felőli oldalon loggia veszi körbe az épületet, kiterjesztve a belső tereket a hatalmas nyitott külső terek és panoráma felé. A padlótól mennyezetig érő üveg tolóajtók/ablakok tovább erősítik a külső/belső terek összhangját. A ház hátsó oldala zártabb. A tetőn elhelyezett fotovoltaikus panelek és a kályha a nappaliban adják az ház energiájának nagy részt.


Wohnhaus Am Walensee - kétszintes modern ház gyönyörű panorámával 2

Wohnhaus Am Walensee by K_M Architektur »

Austrian studio K_M Architektur has designed the Wohnhaus Am Walensee project. Completed in 2007, this two story contemporary home is located in Unterterzen, a small village on Walensee lake, one of the largest lakes in Switzerland.

“The location alone of this single family home in Unterterzen, with a clear view of lake Walensse and the mountains of Churfirsten is spectacular.
The property which is located on the slope of a green meadow offered the conditions to realize the floating design which captivates through its clear form and the use of natural materials using concrete, glass and wood as structural material.
A loggia encircles the building on the water side, fulfills an open living space and creates a flowing transition between interior and exterior with a fantastic panoramic view. The effect is intensified by sliding glass doors as high as the room itself on this side of the façade. The back of the house appears to be more closed.
Rooftop photovoltaic panels and a stove in the living room produce most of the energy for the home.”


K_M Architektur »

Fotók: K_M Architektur

Lakberendezési ötletek, inspiráció - kövess minket és gyűjtsd a képeket a Pinterest-en

Hozzászólások:

© A lakbermagazin.hu cikkeinek, szövegeinek, a cikkekben található képeknek újraközlése előtt kérjük kattintson ide

 

 

2012 március 19. (hétfő) 20:28

Modern házak, lakások - további cikkek

LakbermagazinHázak, Enteriőrök - inspiráció képekben Wohnhaus Am Walensee - kétszintes modern ház gyönyörű panorámával


Lakberendezési ötletek:

lakbermagazin rsslakbermagazin a facebook-onlakberendezés, építészet - lakbermagazin Google+lakbermagazin a pinterest-enlakbermagazin twitterlakbermagazin hírlevél

 

Rengeteg extra lakberendezési ötlet:

Kerti ötletek és zöld inspiráció:

Modern Home Design Ideas | Lakbermagazin
Lakberendezés trendMagazin - Facebook